Miray-mom sellyxm benimde silik çıkmıştı 12 saatte bir evde test yaptım yaptıkça koyulaştı çok şükür ❤️🥰🧿 inşallah seninde öyle olur
sellyxm Youngmotherr zeynozey Şimdi Kaset test yaptım negatif çıktı regl gecikince mi o kaset türlerinden yapılması mı lazım yada diğer seçenek hamile değilim ya .. yarın sabah erken gebelik testini yapacağım şu, belirsizlik çürütüyor beni
sellyxm zeynozey 😂😂 askımmm anla beni lütfen sımdı yaparsam yine yanılma payı olabilir çoğu kişi ılk çiş le yap diyor 😩😩
papatyaolsun Canım comfort marka 3 tane testim böyle çıkmıştı ama kanka negatif çıktı adet oldum zaten, kan testi vermeni tavsiye ederim, ümitlenince daha kötü oluyor
sellyxm papatyaolsun işte bende tam olarak bundan korkuyorum canım 😮💨 o yüzden erteliyorum belki de yüzleşmekten korktugum ıcın
papatyaolsun sellyxm hiç üzülme kuzum rabbim geleceği günü biliyor. En hayırlı zamanda gelsin diye dua edelim. Benim de bir buçuk yıldır olmuyor . Bugün aşılama yaptırdım
sellyxm Miray-mom inşallah canım konunun başlığını bu yüzden öyle yaptım temfa olmaktan korktupum yerdeyim acaba mı sorularıyla başbaşa
Mimmm sellyxm sellyxm canım 5ocakta benimde beta 2 ydi suan hamileyim bat 13 ocak belki sende hamilesindir
Mimmm sellyxm evde test yaptım 2 defa gördüm çift çizgi testten yanılma payım sıfır tam gününü gününe olan biriyim adette olmadım
Miray-mom sellyxm ben o kadar çok test yaptım ki gerçekten olmadığı zaman asla bir çizgi çıkmıyor kendi deneyimlediğim kadarıyla konuşuyorum 🥰🥰🥰
sellyxm Miray-mom cok teşekkür ederim güzel yorumun için miraycım bir şey sorabilir miyim, reglime 3 gün var ve kaset test reglim gecikmesi olduğu zaman kullanılıyor değil mi? , benim erken gebelikte bile cok silik çıktı mantıken diğerinde çıkmaz diyorum kendi kendime 😵💫😦