sellyxm Miray-mom cok teşekkür ederim güzel yorumun için miraycım bir şey sorabilir miyim, reglime 3 gün var ve kaset test reglim gecikmesi olduğu zaman kullanılıyor değil mi? , benim erken gebelikte bile cok silik çıktı mantıken diğerinde çıkmaz diyorum kendi kendime 😵💫😦
Miray-mom sellyxm ben adet gecikmemin 4.günü silik bir çizgiyle öğrendim kaset testti oda bence gecikmeni beklemen de önemli adet tarihin ne zaman?🙃
Zeynepci012 Miray-mom az önce bende yaptın 2 bekledim baktım negatif gibi gözüküyor yatağa geçtim 5-10 dk sonra tekrar kalktım baktım gözükmüyor içini açtım öyle gözüktü aynı böyleydi reglm 3 gün sonra
Miray-mom Zeynepci012 gecikmeni bekle bence yine yap 🥰🥰 inşallah vardır kuzum ben çok çok silik çizgiyle öğrendim
minikinsantanesi sellyxm 5 günüm vardı test yaptım aynı böyle görmek ve görmemek gibi bişeydi kalbim var diyodu beynim yoktur diyodu koşa koşa hastane yolu tuttum çok şükür şuan 37+4üz gelmesini bekliyorum 🥹😮💨❤️
sellyxm Kızlar Günaydın, ben sımdı erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafı aşağıya ekliyorum yorumlar mısınız, hamile değilim ben yaaaa yine silik çıktı (5 dk icinde)
Kubraakgn0 sellyxm Bence var ama çok küçük olduğu için belli olmuyor çok çok silik bir çizgi bende görüyorum istersen bi git kan ver canım
Youngmotherr sellyxm kız var ama daha çok yeni ondan öyle bende silik çizgiyle öğrendim oğlum 5 aylık oldu bile
Mervenr00 sellyxm tatlım ilk gebeliğimde bende kızımı bu şekilde öğrendim çizgi senin resimde gözüküyor benimki belli olmuyordu bile o kadar silikti yanii😂 sen giyin koşş kan ver biz çatladık burda senin yerineee🤭