Mervenr00 sellyxm gözüküyor 2.cizgiii😍 hastaneye gidip kan verin hemeen ben bile çok merak ettim haberin veriin bizede☺️hayırlı sonuçlar alırsın umarım 🌸🌸
Liyamm1 sellyxm bende hiç beklemedigim an hamile oldugumu ogrendim 😂 gece saat 12 gibi ilk testimi yaptim yanlistir diye ertesi gün yaptim hamile idim 😂😂 🥹🥹💕
sellyxm Kızlar belirtilerim şöyle; Göğüslerim davul gibi oldu ve acayip şişler uçlarında da sanki kahve noktalar var gibi hem sağ hem sol yumurtalık tarafları orta seviye sızlıyor 1 buçuk haftadır ve yeni güncelleme geldi bana, sol kaşık ve bacak arasındaki o kısım sanki birşey çekiliyor gibi bazen bacağıma kadar gidiyor sızlaması sürekli işiyorum ya 😂 cok çıkıyorum lavaboya iştah desen tavan Arada hafif baş ağrısı var
sellyxm zeynozey yarın yapıcam hatta kan bile verebilirim kasıklarım şuan şiddetli ağrıyor ve midem bulanıyor ne oluyıoır ya telaş yaptım
sellyxm Youngmotherr zeynozey Şimdi Kaset test yaptım negatif çıktı regl gecikince mi o kaset türlerinden yapılması mı lazım yada diğer seçenek hamile değilim ya .. yarın sabah erken gebelik testini yapacağım şu, belirsizlik çürütüyor beni
Miray-mom sellyxm benimde silik çıkmıştı 12 saatte bir evde test yaptım yaptıkça koyulaştı çok şükür ❤️🥰🧿 inşallah seninde öyle olur
sellyxm Şuan tuvaletim önüne oturmuş vaziyetteyim gerçekten midem bulanıyor hala kendi kendime diyorum ki yemeği cok kaçırdım ağır mı geldi ondan mı acaba