Naciyemutlu Pamuk bende en çok mandalina 🍊 yiyorum eşim artık çocuk turuncu doğacak diyo😅😅 şekerim var en tatlı yediğim şey mandalina karışma diyorum hem ben değil bebek istiyo😂😂
MasalAlparslanMom Pamuk 🫣😂 dün gece rüyamda sapsarı mavi gözlü gulen sürat bı bebek dogurmustum😂🫣 kucağıma veriyolar tamam babası kumral dedesi halası mavi gözlü de bu böyle karışmasın bebekler falan diyorum 😂😂
Busra_27_34_ Seda_nur4760 😁etten tiksinti duyulur mu kız candır can ben dana görsem sarilicam😁 Şaka bir yana hamilelikte kokusu biraz rahatsız edici olabiliyor bende kızımda öyleydim ama bunda et açlığımi dindiremiyorum
celileturk denizalismom benim eşim esmer sen kumral ve 5 yaşında sapsarı mavi gözlü kızım var 😂 bende çok kaşar ve ayva yemiştim 😂
Elifsu25 Pamuk bende mandalina ve limon çok yiyorum şu an bile mandalina yiyorum cinsiyeti ne olacak acaba böyle mandalina falan yiyenlerin belli mi cimsiyetleri😋
Naciyemutlu Elifsu25 hahahaha turuncu bi oğlum olacak gibi geliyo bende devamlı mandalina yiyorum hatta gece kalkıp şekerimi ölçüyorum baktım düşük hemen bi mandalina yiyorum 😂 bakalım sizin cinsiyet ne olacak 15. Haftada öğrendim ben
Mutlumomm Bende yoğurtlu patates kızartması ve yoğurtlu makarna yedim sürekli açlığa dayanamıyorum 😂🤤