balbadem1 Greenleaf çok teşekkürler evet canım öyleymiş korkuyor insan ama normal olanı buymuş zaten rabbim sağlık versin kuzularımıza 🥰
busraaa10 Miray-mom hiç bilmiyorum yada hareket ediyorlar biz onların hareketi olarak algılamıyoruz bağırsak hareketi diyoruz jajaja😂 belki bebişler ediyordur 🥲😂
busraaa10 Miray-mom benim çarşamba kontrolüm detaylıya giricez hem ☺️ hepsini sorcam normal mi ya bu kadar 🥹🌸
busraaa10 Ebruarss valla canım benim ara ara hep ağrı oluyor solda sonra geçiyo ama bilmiyorum ki neden olur
Serendipity16 balbadem1 benim oğlan da tatlı sevmiyor hareketlensin diye ultrasona girmeden çikolata falan yiyorum bana mısın demiyor kahve seviyor ama annesi gibi kahve içince hareketleniyor 😂
2prensesannesiiii balbadem1 bu hafta düzensizlik oluyor 1 gün hissedersin 3 4 gün hissetmezsin normal 🥰 çikolata yeyip sol tarafa yatın bi🥰
balbadem1 2prensesannesiiii sağol canım teşekkürler aynen bir gün hissediyorum birkaç gün yok alıştık daha küçük o yüzden birçok hareketini de hissetmiyorum ☺️
busraaa10 Miray-mom veririm canımmm çok heyecanlıyım bide korkuyorum ya her seferinde bişey diyecek diye 🥲😂
2prensesannesiiii balbadem1 evet ben düzenli olarak 20 haftam bitti 21 den gün alırken net artık düzenli hergün hissetmiştim🥰
Miray-mom busraaa10 bende hep korkarak gidiyorum cuma günü de bizim randevumuz var şimdiden düşünüyorum 🙈🙈🙈
busraaa10 Miray-mom ayy bakalım gösterecekler mi kendilerini bizim geçen sefer iki eliyle çapraz yapıp saklanmıştı 🥲🥲🫶🏼