busraaa10 Miray-mom ayy bakalım gösterecekler mi kendilerini bizim geçen sefer iki eliyle çapraz yapıp saklanmıştı 🥲🥲🫶🏼
Miray-mom busraaa10 ya sen daha öğrenemedin mi 🥰🥰 ben cinsiyetini 12.haftada öğrendim çok şükür bak o konuda şanslıyım
busraaa10 Miray-mom yok kuzum yarın detaylı çok merak ediyorum ya inşallah yüzünü falan gösterir daha hiç göremedik 🙃
Miray-mom busraaa10 ayyy çok heyecanlııııı 🙈🙈🙈 inşallah gösterir prenses yüzünü 🥰🥰 nazlı kızlarımız bizim
busraaa10 Miray-mom biz çıktık doktordan çok şükür herşey normal çıktı 😅🤲🏼 yüzünü gördük aynı annesiiii 😂🌸 bide hissetmememi sordum normal dedi 1 2 haftaya anca hissedersin dedi 🌸
Miray-mom busraaa10 ay çok sevindim kuzum 🌸🌸🧡🧡 rahatladın ne güzel şimdi görünce bebişi 🙈🤭🤭 darısı bana inşallah cumayı iple çekiyorum
busraaa10 Miray-mom ayyy hadi inşallah sende güzel haberler alırsın doktorundan 🫶🏼🌸 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzucum 🤲🏼🌸🥲
busraaa10 Miray-mom ayy evet zaman geçti bundan sonra da hemen geçsin de kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🌸🤲🏼
Miray-mom busraaa10 amin inşallah 🥰🤣 güzel kızlarımızı çabucak hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰🥰
Miray-mom busraaa10 evet iyiyiz çok şükür temiz çıktı herşeyimiz 🥰 kızımızıda tam göremedik yandan gösterdi kendisini biraz 🤭🤭🤭