designermom Laren,alya,Serra,sayra,mila,Mina,elisa,beliz güncel isimlerden en beğendiklerim bir de azelya var Çalıkuşu dizisinde görmüştüm çok beğenmiştim
AysBltk Esraleyna 30 haftalık hamileyim Allah izin verirse Martın ilk haftası doğumum oğlum olacak ismi de Kayra olacak inşallah 💙
Aycskn Esraleyna Sağlıcakla gelsin inşallah 🌸 kızım olsaydı Meyra koyacaktık 💜 ama oğlumuz olacak Yağız koyacağız 💙
NurCifc1 Esraleyna 31 haftalık hamileyim kızımızın ismi Mahur olacak, Anlamı neşe mutluluk ferahlık veren demek. 🥰😇
Barabar NurCifc1 mahur klasik müzikte bir makam ve göz süzüşüyle alakalı bir terim diye biliyorum saydığınız anlamları ilk defa duydum
Dnzysa Esraleyna oğlum var Yusuf Asaf Ye hamileyim 12+1 kız olursa Beyza, belda, arden yada elif Lâmra koymayı düşünüyorum:)
deryaa_milena Kız için Aybala Almila Alina Bade Doğa Duru Asel Elisa Ece Vera Mina Erkek için Atlas Karan Kuzey Ateş Barlas Mert Yamaç Aybars Tunç Ömer Anıl Fikir olsun 😇
Dybulca Esraleyna Benim de 2 buçuk yaşında kızım var adı Alin Nira Şimdide 37 haftalık hamileyim Allah nasip ederse oğlum olacak onun adı da Ömer Aslan 😊
Dunya17 Esraleyna Daha 2 aylık hamileyim cinsiyet belli değil ama adım Dünya olduğu için kızım olursa Güneş, erkek olursa Emir Ali koymayı düşünüyoruzz😍