siyaahiini Esraleyna deniz aren istiyordum ama annem atlas istiyor bide çağan aklımızda karar veremedik biz şuanlık
Smhayg Yagmurozdemir . Mina Vadisi’nde, Arafat’tan gelen hacıların attığı taşlarla oluşan yığınlara da; yine “cemre” adı verilmektedir. Cemre isminin kökeni Arapçadır. Birinci anlamı; “kor durumunda yanan ateş” .bi yerde okumuştum çocuklarınıza cemre ismini vermeyin diyor
Tugcetsn Esraleyna İlk çocuğun erkek adı Duhan İkinciye hamileyim eğer erkek olursa Metehan kız olursa İkra olucak inşallah 🌼
Smhayg Esraleyna Besra.seçkin kimse dürüst olan Elis Adel- soylu asil Arden- ışık saçan Uraz Aden-cennet bahçesi Aylis isminin anlamı; “cennette bir bahçe” ve "ay parıltısı Meva/ cennetin adı.sığınılacak yer yurt Arven Savaşçı, mücadeleci", “Arkadaş, dost” ve “Tecrübeli, deneyimli kimse” Erna-çok güzel sevgili İzem-büyüklük ululuk Alpkunt-karakterli Bigem-el üstünde tutulan narin kişi Marsel-şanslı güçlü Bebeğim olmadan önce bunları not almıştım .Şuan hiç kimsede olmayan bi isim buldu eşim .onu koyucaz🤭
Sevdekusu1 Smhayg merhaba merak ettim acaba kimseden olmayan isim nedir ? Bende isim arayışımdayım oğlum olacak sizin cinsiyet nedir hep klişe olan isimler var ve erkekte isim bulmakta zorluk çekiyoruz
Melissa09 Smhayg bizde marsel koyacagız inşallah çoğu kesime yabancı gelse de bu ne hayvan ismi mi diyip gülsede
Yagmurozdemir Smhayg siz koymazsinız olur biter kimsenin dini inancı kimseyi ilgilendirmez teşekkür ederim.
Brfnn scucer teşekkür ederim nazım da babamın adı hem nazım hikmetinde şiirlerinde çınar motifleri çok olur uyumlu geldi gözüme gönlüme belki nazımın yanına daha uyumlu bişey olursa değiştiririz de kararsızız hala ama çınar ismini çok seviyorum barış ve doruk da hoşuma gidiyor
Almiraviva Kızıma Gökçe ismini koyacağım ama öncesinde de Tomris,nazen,arya,lavinya isimlerini düşünmüştük size de listemi paylaşayım belki seversiniz 💕 Erkek olsaydı da deniz , Alparslan,Alaz ve Çınar olarak liste yapmıştık