Fantastikkatana Benim ilk oğlumun adı Furkan İkinci Haşim efe Şimdi tekrar hamileyim doktor erkeğe benziyor ama çok net bişy demedi erkek olursa çınar Alp ismini düşündük
Barabar NurCifc1 mahur klasik müzikte bir makam ve göz süzüşüyle alakalı bir terim diye biliyorum saydığınız anlamları ilk defa duydum
Busra221 Barabar artık şunu fark ettim insanlar saçma isimlere saçma manaları uyduruyolar herkes internetin yalancısı interntte yazılan hiç bi isim manasınada inanmıyorum değişik isimlerin değişik manaları türediiii
NurCifc1 Barabar evet klasik müzikte bir makam ilk anlamı bu, ikinci anlamı o saydıklarım 😇 ve birde etkileyici bakış olarakta geçiyor tabiki..
HulyaOnur Oğlumun adı Bertuğ Ye hamileyim Kızım olursa Beren Erkek olursa Tuğberk & Göktuğ düşünüyoruz.
Gulays Esraleyna amaniiiin kiiiz dur Allah korusun 2. Ciyi doğurur doğurmaz benden bu kadar diyip tüpler bağlanıyor asko
Nilhande Aynur_41 Benim kizimin ismi Nilhan Simdi Yine hamileyim kiz olursa aslihan koyucam bende han lardon gidiyorum 😃 Benim ismimde Hande 😃
Aynur_41 Nilhande en uyumlu bunlar eşimde aynısını diyor üçüncüde olursa tabi düşünmüyorum farzet olursa diyo o da Tunahan hanlardan devam başka uyumlu bulamadım ☺️
Ebruarss Esraleyna 19 haftalık gebeyim oğlum olacak inşallah babası ile duha ege ye karar verdik ☺️ adıyla yaşasın sağ salim doğsun inşallah 🥰
Tugba-ikizler Kızımın adı hira nur Ikızlere hamıleyım oğluma Umut Tuğra Kızıma da Nilsu Aden koymayı düşünüyorum ınsallah