Semakaya25 sabah 7 de acilden girdim ince uzun çubukla alttan muayene sonra çatı muayenesi ve nst ile kontrol edildim kat servis görevlisi gelip odaya çıkartıyorlar katta kağıtlara işlemlet yapılıp bir kaç soru soruluyor odada bol yer açıldığı an sizi odanıza alıp ameliyat hazırlıklarına başlıyorlar ve bu süreçte yanınızda kadın refakatçı durabiliyor sondam takıldı odada ve giyindim personel amliyathaneye götürdü çok sopuk orası kombine epidural yapıldı yani ( spinal+ epidural) bir yapıldı yavaş yavaş uyuştum sonta başında anestezi bekliyor işim bitti ve orda biraz bekletilip odama çıkarıldım 2 defa karnıma bastırıldı kum torbası koymuyorlar 2 defa elle alttan muayene ettile galiba rahim toparlandı diyemi bilemiyorum öyle bi kontrol edildim ayaklarımın haraket ettirmemi söylediler sondayı çıkarttılat yavaş yavaş hareket ettirdim yürüyorum şuanda çok şükür ama bebeğim doğarken su yuttuğu için solunumunda sıkıntı var yoğun bakımda lütfen kızıma dua edin ameliyathane ekibi çok süper uyumlular ama 4. Kat hemşirelerinin bazıları azarlıyot insan üzüyorlar hazırlıklı olun