Semakaya25 ben bir tek lütfi kırdarda ikili teste girdim ondada down sendromlumu değilmi gibi şeylerden bahsettiler
3 lü test ,şeker yüklemesi vb şeyleri cahilliğimden ve kimsenin uyarmamasından dolayı yaptıramadım

Semakaya25 amin inşallah durum güncellemesi yapıyorum daha doğurmadım 16 ocak saat 12den sonra birşey yiyip içmicem ve beden temizliğimi akşam yapacağım doğurduğumda kafam güzel değilse ordayken bilgilendirme yaparım 😁

Sevgitekin merhaba, 35+6 dayım. Bu zamana kadar tuzla devlet hastanesi ve tuzla mercan hastanesi takibi ile ilerledim. Taa ki 35+2 de osman sertaç beye olan randevuma kadar. Nst ye bağlandığımda düzenli sancılarım vardı ve yüksek sancılarmış ebeler yüzüme bakıyorlardı nasıl hissetmiyorum diye. Düzenli sancılar sebebiyle osman bey beni bir eğitim araştırma hastanesine yönlendirdi erken doğum riskin var dedi tuzla devlet şuan 37 haftanı doldurmadığın için yenidoğan yoğun bakım da olmadığı için senin burda doğum yapmana izin vermez dedi. Bende bir tanıdık vasıtasıyla lütfi kırdara gittim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki devlet hastanesi olduğu için beklentileri çok da yüksek tutmamak lazım. 3 gece kaldım gerek hemşireler gerek ebeler genel anlamda iyiydi. Hastane temizliği oldukça iyiydi. Benimle 3 gün boyunca güzel ilgilendiler. Normal doğum yaparsam bir odaya alınacağımı o odada doğum yapıp kalacağımı söylediler. Tek kötü yanı gerçekten aşırı katı refakatçi ve ziyaretçi konusunda. Refakatçi değişimine izin vermediler. Doğum yapmam durumunda eşimin beni ve bebeğimi 10 15 dk görebileceğini söylediler. Ama ben bunlar haricinde olumsuz bir deneyim yaşamadım. Açıklığımın ilerlememesi ve suyumun gelememesi nedeniyle bugün öğlen taburcu oldum. En taze deneyimlerim bu şekilde ☺️

SeymaSimsek peki doğum normal mı sezaryen mı bende tuzlaya takipliyim detaylı ultrason yapmadığım için sıkıntı olur vs diyip kafamı bulandırdılar

Sevgitekin bende oraya takılıyım Bi problem çıkmazsa bende orda yapacağım inşallah nasıldı ve ücretler yılbaşından önce 11 normal 14 sezaryan demişlerdi şuan nasıl

Semakaya25 normal olarak ilerliyoruz süreç olarak çünkü tüm tetkikleri yaptılar 3 gün boyunca hem tansiyon hem şekeri günde 3 kez kontrol ettiler kan değerlerim idrar tetkiklerini kontrol ettiler. Her hangi bir sorun yok normal sürecini bozmayacağız dediler. Bu arada iki hastanede de Bana da sordular ikili testi ve detaylı ultrasonu yaptırdınız mı diye. Önemli olabilir.

Sevgitekin merhaba nasıl geçti doğumunuz ? Suni sancı epidural aldınız mı 🥲 Allah analı babalı büyütsün 🌸

Semakaya25 henüz gerçekleşmedi. 2cm açıklığım devam etmeyince suyum gelmeyince doktor sürece evde devam edelim dedi. Şuanlık evdeyim. Dinleniyorum.

Cucu_01 benim doktorum boyunu kilosunuda söylüyor tum bilgiyi yapıyor. Bebegimide bana gosterdi

miavega çok teşekkür ederim suni sancı aldım 7 de başladı az az dozunu arttırdılar. 9:30 gibi fln çocuk geliyodu artık doğumhanede aldılar yarım saat sürdü sürmedi 10:03 de kızımı kucağıma aldım 🙈🌸