- Düzenlendi
🥰🥰
🥰🥰
Glnygndz23 yaptınız zamı doğum 💝
Umuutguul0403 demekki bana gıcık oldu🤣 halbuki ilk gidişimdi
Sevgitekin ay ne güzel hızlıca ilerlemiş her şey. Benim de ilk hamileliğim umarım sizin gibi bir doğumum olur 💖
Semakaya25 17 sinde yani yarın saat 7 de acilden giriş yapacağım hala gelmedi bizim minnak😁
miavega rüya gibiydi inanki 😍 çok isterim herkesin doğumu böyle olsun 🥲🌸
Umuutguul0403 hangi doktor cnm bende Pendik medipole gidiyorum çok pahalı
Melek1818 tuzla devletteki
12minikmucize16 normal 16 isteğe bağlı 18-19 oldu herhalde biz eski fiyattan yararlandık zar zor anlaşma yapmıştık bebek gecikti sadece 40+6 da doğumu başlattık. gerçekten güzel bir hastahane. Doğumum çok güzel ilerledi çok güzel ebelerle karşılaştım hepsi birer rahatlatma modundalar insanı sakinleştiriyolar her konuda destek veriyolar. Doktorum da aytekin hocaydı hiç pişman olmadım yine olsam yine aynı insanlarla karşılaşmsk isterim. ☺
Glnygndz23 nasıl geçti doğum
Sevgitekin maşallah ne güzel darısı bana inşallah
Melek1818 Osman Sertaç sade
Bende epiduralden çok korkuyorum herkes hissedildiğini söylüyor yaptıran ve sıkıntı yasayan var mı ilk dogumumda komple bayılmıştım
beyzzsenturkk bende sultanbeylide doğum düşünüyorum inşallah güzel olur🤷🏻♀️
_momd evet sultanbeyli devlet yeni hastane başka yok zaten ilk çocuğumda da saygıya gittim memnundum ama tabi o özel
Semakaya25 sabah 7 de acilden girdim ince uzun çubukla alttan muayene sonra çatı muayenesi ve nst ile kontrol edildim kat servis görevlisi gelip odaya çıkartıyorlar katta kağıtlara işlemlet yapılıp bir kaç soru soruluyor odada bol yer açıldığı an sizi odanıza alıp ameliyat hazırlıklarına başlıyorlar ve bu süreçte yanınızda kadın refakatçı durabiliyor sondam takıldı odada ve giyindim personel amliyathaneye götürdü çok sopuk orası kombine epidural yapıldı yani ( spinal+ epidural) bir yapıldı yavaş yavaş uyuştum sonta başında anestezi bekliyor işim bitti ve orda biraz bekletilip odama çıkarıldım 2 defa karnıma bastırıldı kum torbası koymuyorlar 2 defa elle alttan muayene ettile galiba rahim toparlandı diyemi bilemiyorum öyle bi kontrol edildim ayaklarımın haraket ettirmemi söylediler sondayı çıkarttılat yavaş yavaş hareket ettirdim yürüyorum şuanda çok şükür ama bebeğim doğarken su yuttuğu için solunumunda sıkıntı var yoğun bakımda lütfen kızıma dua edin ameliyathane ekibi çok süper uyumlular ama 4. Kat hemşirelerinin bazıları azarlıyot insan üzüyorlar hazırlıklı olun
12minikmucize16 inşAllah 🙏🙈
Glnygndz23 rabbim tez zamanda miniğinizi kavuştursun yanınıza telefon yasak diyorlar