mrv1903 Benimki kız değil ama kız olsaydı Eslim, Berfe, Mihre ya da Arya isimlerinden birini koyacaktım ☺️
merve1406_ Helen, Farah.. benim de kızım olacak hala karar veremedik Eva beğendim bide ama eşim istemedi 👀 aren var bir de
2lokummannesiii Happy_123 Azra düşünmüştüm oğlumun ismine yakın diye ama anlamından dolayı vazgeçtim.
Yesimkso 2lokummannesiii İdil ❤️ Kızımın adı benim çok hoşuma gidiyor ne eski ne yeni bi isim Ya da Beril ve Helen de güzel isimler
biradetanneadayi 2lokummannesiii Almila Erva Asel Zümra Alya Buğlem Lina Alin Nil Rana İlay Berra Şimal İkra Yasemin Ezgi Yeşim Yonca Eflin
peksimetya 2lokummannesiii 2 kızım var. İlkim Yağmur 💕 ikincim de henüz karnımda ablası Damla olmasını istedi. Tabi benden de etkilenmiş olabilir 🙈 Yağmur, Damla. Doğallığı çağrıştıran doğa içerisinde bulunan isimlere bayılırım 🥰
2lokummannesiii peksimetya çevremde kızlarının ismi Yağmur ve Yaren olan biri var Yarenide düşünebilirsiniz😂
Busraalyaa 2lokummannesiii ayyy Allah razı olsun asel lina mina lila liya ilya gibi isimlerden bıktımm yemin ediyorum
Busraalyaa 2lokummannesiii aynel , hurilayn, sükeyna, müberra, afra, meva , bade. Sare , âlanur , fera bunlarda beğendiklerim