Zeynepkrkytlli 2lokummannesiii isim çarki var uygulamada ama isimler saçma sapan ben de arıyorum ama bulamadım sonumuz hayrola😂
Zeynepkrkytlli Aybukeninannesi01 insanlar ismini gerçekten taşır ama bu dinde de var O yüzden çocuklarınıza güzel isimler koyun diye (sanırım hadisti emin değilim) bı söz var
Catsofmom 2lokummannesiii Allah nasip ederde ikinci bebeğim kız olursa Ahu Mercan koyacagım adını. Ahular da çok güzel oluyor mercanlar da 🥰🙏 Allah yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin insallah
2lokummannesiii peksimetya çevremde kızlarının ismi Yağmur ve Yaren olan biri var Yarenide düşünebilirsiniz😂
peksimetya 2lokummannesiii doğuma son 45 gün falan var artık ismi kesin başka seçeneğimiz yok Yağmur Damlası benim kızlarım 💕💕🥰😅🙈
2lokummannesiii Happy_123 Azra düşünmüştüm oğlumun ismine yakın diye ama anlamından dolayı vazgeçtim.
Happy_123 2lokummannesiii el değmemiş inci tanesi, el değmemiş bakire kız, Meryem ananın diğer ismi anlamı kötü değilki el değmemiş demek ne güzel😂
Eminesendur 2lokummannesiii hahh benim kide beğenmedi anlamı güzel di ikna olmaya başlamıştı ta kii erkek olduğumuzu öğrene kadar