Aprill asell13 bende birinde duymuştum o zaman çok hoşuma gitmişti çok koyan yoktu o zamanlar kızım olacak olsaydı bende zorlanırım isimler çok ama içe sinmesi önemli 🙂 oğlus annesi olarak arada fikir veriyorum.
2_erkek_annesi 2lokummannesiii mahun hatundu sanki o kuruluş osmandaki bnde oradan kız isimlerine bakıyorumda tabi bizimki daha belirsiz cinsiyeti ☺️
Zlyha58 2lokummannesiii benim kızçemin adı da Zeynep Nilda 🫶🏻 fikir olabilir Masal berra hoşuma gidiyordu İdil Gülce Hifa
Naressmom1644 Benim kısçemin adı da Nare Söylemesi güzel oluyor. Çok çok anlamlı bi isim değil yani cennetten düşen bilmemne tanesi değil ama 😅 güç direnç sahibi kişi , nar tanesi demek. Nare deki A harfini şapkali gibi düşünebilirsiniz. O şekilde söyleniyor Nâre
Luisluis Melikeckr benim kızımın adı Mısra Ece,bu kadar çok ağlayan bir çocuk görmedim 4 yaşında hala ağlıyor 😂
Ucurumcicegi 2lokummannesiii elisa var cennet kapısında bekleyen meleğin adıymış benimde kızım olacak karar veremiyorum 🫣🐣
Haticege06 2lokummannesiii buğlem🥰 Cenneti müjdeleyen melek anlamında😇 Erkek dediler ama kızım olursa buğlem koyardım adını
YoncaD 2lokummannesiii Gökçe Lavin Aysu Ecrin Lavinya Eda Ahu Doğa Havin Zenan Mihri Aklima gelen bunlar ben sanırım Lavinya koycam 🤭
Ccyln 2lokummannesiii ayy ben de bulamıyorum bir türlü. Bir kızım var adı Mihra. Şimdi bir kızım daha olacak babası tutturmuş Berra diye ama ben beğenmiyorum 😂