2lokummannesiii Aybukeninannesi01 Ya etrafımda yok canım. Duymadım. Güzel ama ilerde beğenmez kızlar bu ismi ya.
asell13 Aprill ay ben bu ismi rüyamda gördüm sözde annem doğum yapmış da anne adını Deva katalım diyorum 😅
matmazellayy 2lokummannesiii mine Mina son önerim😄😄 rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
Bebegimsu350 2lokummannesiii hatta bizim sevgililik döneminden kalma Elisaydi hayalimiz o dönemde elisa ve Esila isimleri çok yayıldı elisa minel olsun dedik sonra yazık ne gerek var uzun isme minel kalsın dedik🤣🤣 ben öneriyorum çevreme tabiki her çocuğun karakteri farklıdır ama ismininde ağırlığını taşıdığına inaniyorum maşallahı vardı hep şuan 2bucuk yaşında hem aşırı zeki hem sakin ağırbaşlı kolik değildi 🌸 ve çokta yaygın herkeste olan bı isim değil ne yeni isim ne eski isimler gibi Ayşe Fatma değil 🤣😀😆
ZEYTEP Bana janset ismi çok güzel geliyor, anlamı da çok güzel. Bir gün kızım olursa sanırım janset koyarım😅kuzenim kızının adını bade koydu. Çevremde ise, asel mavi, güneş, lina isimleri var. Serra ve Meriç isimleri de çok güzel bence.
2lokummannesiii ZEYTEP Janset güzel ama maalesef koydurmaz eşim😂Bade hoşuma gidiyor ama anlamı hoş değil. Diğer dediğiniz isimleri de çevremde hep koyan var.
2lokummannesiii asell13 Ah Parla da çok tatlı 😂 Nerde ya valla ben karar vericem zaten de koydurmaz eşim.
ZEYTEP 2lokummannesiii tüh😅benden isim önerisi bu kadar, elendim valla😅bir de son olarak kuzenim çağla koymuştu ve Umay ismi var çevremde. Ek olarak bir de, zühra’yı ekleyeyim. Cennetteki çiçek anlamında. Valla başka öneri gelmiyor aklıma😅
Aprill asell13 bende birinde duymuştum o zaman çok hoşuma gitmişti çok koyan yoktu o zamanlar kızım olacak olsaydı bende zorlanırım isimler çok ama içe sinmesi önemli 🙂 oğlus annesi olarak arada fikir veriyorum.
asell13 2lokummannesiii bizde oğlumda sizin gibi olduk ikimizde birer isim kattık ben ibrahim eşim aras kattı kimsenin gönlü kalmadı 😅😅
MelteM2cck 2lokummannesiii Hayrunnisa ve Erva 🌻 Hayrunnisa hayırlı kadın demek Erva hayırlı genç demek ayrıca peygamber efendimizin en küçük halasının ismi
Melike_melek 2lokummannesiii kızım olsaydı “ömür” koyacak tık ama oğluşum oluyor “gökçe ” de güzel isim
yavrukus23 2lokummannesiii öykü Zehra Esma Aysima Ecrin Rabia Özge mihra yüsra Hiranur Eslem evra Aren_nehir Aden Adelya Alya Beyza Nur İpek başak gökçe
Aybenar @2lokummannesiii bizde oğlumda 6 aylıkken karar verdik ama kız ismine net karar veremiyoruz be beğeniyorum eşim hoşlanmıyor ya da tam tersi Roza (rosa) Lavin Eva Aden Dora Simay Talya Mira Arya Mercan