Aybukeninannesi01 2lokummannesiii timuçının karısının ismi kız hiç duymadın mı Anlamı akıllı ve zeki demek hoşuma gidiyor az bilinen bir isim ya
matmazellayy 2lokummannesiii Yani biraz ben Sümeyye ismini de çok beğeniyorum hep naif oluyor öyle insanlar bizim de cinsiyetimiz belli olsa da bizde düşünsek artık 😄
Ebbruc dolunay__ ay nolur koydurma, ben oğluma vefat eden abimin adını koydum alakası yoktur belki bilmiyorum ama oğlumu da kaybettim abimde 30 yaşındaydı vefat ettiğinde . Allah kaderlerini benzetmesin ama kötü geliyo bana artık bu durum
dolunay__ Ebbruc Allah abine rahmet etsin Mekanı cennet olsun Ben de bu yüzden koymak istemiyorum kaderi benzer diye 10 yaşındayken vefat etmiş araba çarpmış
Bebegimsu350 2lokummannesiii Minel kızımın adı * Ada , Eliz Nefes Mavi Menesa: Hz. Yusuf’un kızının adı( akıldan doğan demek) Arya Aden Tuğsem
2lokummannesiii Aybukeninannesi01 Ya etrafımda yok canım. Duymadım. Güzel ama ilerde beğenmez kızlar bu ismi ya.
tunasmom 2lokummannesiii o zaman ben beğendiğim isimleri yazayım bir kızım olsaydı bu isimlerden birini seçerdim mutlaka Arya Talya Nil Asya Ayliz Ayza Sarya Alara Duru
2lokummannesiii tunasmom Talya ve Duru güzel. Duru çok var ama Talya yeni popüler oluyor eşim beğenmiyor🥹
matmazellayy 2lokummannesiii mine Mina son önerim😄😄 rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
asell13 2lokummannesiii sizde aden varmış maşallah 😅 bizde ne sülalede ne mahallede ne de arkadaşlarda kimsede yok oğlumun adı Aras uyumlu olsun diye ya Aden ya da Arya dedik ama hep Adene içimiz ısındı 🥰