2lokummannesiii asell13 Aden de güzel anlamı arkadaşımın kızı var ve amcamın torununun adı olacak inşallah😂
asell13 2lokummannesiii sizde aden varmış maşallah 😅 bizde ne sülalede ne mahallede ne de arkadaşlarda kimsede yok oğlumun adı Aras uyumlu olsun diye ya Aden ya da Arya dedik ama hep Adene içimiz ısındı 🥰
Ucurumcicegi 2lokummannesiii elisa var cennet kapısında bekleyen meleğin adıymış benimde kızım olacak karar veremiyorum 🫣🐣
2_erkek_annesi 2lokummannesiii mahun hatundu sanki o kuruluş osmandaki bnde oradan kız isimlerine bakıyorumda tabi bizimki daha belirsiz cinsiyeti ☺️
Srfe01 2lokummannesiii lilya ismi hoşuma gitti benimde kızım olursa koyabilirim.belki fikir olsun size de kibar hoş bı isim Lilya🌼
2lokummannesiii Srfe01 Ah canım güzel de bu yeni tarz isimlere eşim yanaşmıyor bana kalsa ben koyarım😂
Aybukeninannesi01 2lokummannesiii ilk kızımın ismi aybüke ikinciye bizde karar veremedik aybükeye uyumlu isim arıyorum 😂konuşmaya yeni yeni başlayan kızıma kardeşinin ismi nolsun dedik bi anda Ayça dedi 😂şok olduk eşimde Âfrayı beğeniyo
Aybukeninannesi01 2lokummannesiii ya eşim tutturmuş insanlar ismini taşır Ayça diye ilk okul arkadaşı varmış çokta çirkinmiş vs o yüzden düşünüyor kendisi Âfrayı beğeniyo Bende Börteyi
Zeynepkrkytlli Aybukeninannesi01 insanlar ismini gerçekten taşır ama bu dinde de var O yüzden çocuklarınıza güzel isimler koyun diye (sanırım hadisti emin değilim) bı söz var