GamzeSerhat merak etme canım bende 6+3 haftalik saniyodum gittim ama 5+2 gunluktu kese göründü bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi cok şükür bebegimide kalp atışınıda duydum stres yapma 10 gun sonra gidisinde göreceksin insallah 🙇😊
Kese görünmedi ?
GamzeSerhat canım eski hastanelerde de bazen gözükmüyor aletler eski oluyo istersen başka doktorada git.
Tosbiginannesi inşallah canım sağolasın rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu🙏🏻❣ Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de♥
lkayRazgatLolu zaten donanımlı ve yeni bir hastaneydi 🙄
GamzeSerhat hmm geçen hafta bnmde kese var bebek yok dendi sonra aletlerimiz kötü dedi o yzden ddm.ama korkmak bi kaç hafta daha bekle
GamzeSerhat benim 18 Eylül kese gördük kalp içim cuma gideceğiz bakalım hayırlısı
İyi günler bende 1 bucuk hafta önce kasık ağrısıyla doktora gittim hamile oldugumu öğrendim HCG 33.2 çıktı son adet tarihim 2 ekimdi yani çok yeni dedi doktor 2 gün sonra doktora gittiğimde HCG 81,70 e yükselmiş rahim duvarında kalınlaşma varmıs öyle dedi doktor norml ilerliyo dedi ama adetim gecikmediği için ve ağrılarım çok oldugu için hala içimde şüphe var normalmi ?
GamzeSerhat hemen hemen aynı durumu yaşadım günümüzde aynı bende 16 eylül de adet olmuştum bugün doktorum görünmüyor alttan muayene edicem dedi çok korkuyorum bişey olur diye muayenedende korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum 😢
nurseliakan canım bana da haber ver mutlaka iyi haberlerini bekliyorum 🙏🏻
GamzeSerhat Neden Alttan muayne oldunuz keske 1 hafta daha bekleseydiniz ust ultrosonda baksaydi gebeligin ilk zamanlarinda alttan muayne dusuk riskini cok arttiriyor ve bebegin lalbini durdurabiluyor
GamzeSerhat kaç haftalıksn
nurseliakan lutfen alttan muayneye izin vermeyin dusuk riskini arttiriyor ve brlki 1.2 afta sonra bebeginizin kalbini bile surdurabiliyor 1 hafta daha bekleyin
GamzeSerhat canım geç döllenmedir o bende çok endişeliydim ama 8. Haftada çıkanları gördüm zaten nokta kadar bisey oluyor bol su iç
Benimde 5.6. Haftada kese gozuktu ama bebegi kalp atisini goremediler doktor alttan bakmak istedi izin vermedim 1 hafta sonra tekrar gittim v kalp atisini duydum lutfen hanimlar izin vermeyin dusuk riskini cok arttiriyor 1 hafta daha bekleyin hise kaybetmezsiniz
Hiç korkmayın doktorlar ilk haftalarda korkutuyorlar 6 ile 8 arası görünmesi normal olan ve çok hızlı gelişiyor bebekler 3-4 gün sonra gitseniz görünmüş bile olabilir en önemlisi moral👍
tunayalin böyle bişey yok profösör doktor uzmanlar alttan muayene edip çocuğu neden düşürsün. Mantıklı mı yani bi doktorun bebeği düşürmesi
lkayRazgatLolu Tercih sizin
GamzeSerhat benimde 17 eylul canim benimde kesem gorundu bebis gorunmedi haftaya gel dedi doktor sikma canini
KubilayGizemzkan 6+2 adet tarihime göre
tunayalin kendi amcamın kızı doktorm alttan muayene yapıyo yeğenini düşürmek istediği için mi? Yanlış bilgiler paylaşıp insanları boşyere korkutuyosunuz.tercihle alakası yok Ben gittiğimde beni alttan muayene edin demiyorum karından göremedim alttan bakalım dio bakalım diorum bakıyoruz ve görüyorum bebeğimi.