GamzeSerhat benim beta hcg 7700 değerlerindeyken hiçbirşey gözükmüyordu bebek de geç göründü. Geç döllenme boş gebelik dış gebelik dediler 8 9 hafta bekledim göründü gayet de sağlıklı haftasında büyüyordu endişelenmeden bekle biraz bazen bebişler böyle esrarengiz hareketler yapıp anneyi heyecanlandırabiliyorlar ☺

Canım benim de 1808 de gözükmedi doktor 4 gün sonra gel çıkar deri kese gerçekten de 4 gün sonra çok şükür kesem gözüktü ve 4 haftalık bebeğin var dedi şimdi de 4+6 oldum çok şükür haftaya cuma kalp atışı için gideceğim. Şakın aklına kötü şeyler getirme rabbim den işte dua et o en hayırlısını nasip eder

Benimde 5 binlerde gorundu korkma artisi takip et ben iki gunde bir test yapiodum heyecandan 😂

Karından yapılan ultrasonla 8. Haftaya kadar kese görülmeyebilir kalp atışı 10. Haftaya kadar duyulmayabilir. Kanaman ve ağrın yoksa kafana takma sakın. Beta 1550ydi ilk öğrendiğim de doktor daha çok yeni üç hafta sonra gel demişti. O zaman gittiğimde hem kese hem kalp atışı duydum. Biraz rahat olmak lazım anormal biseyin yoksa. Rabbim esirgesin 😃

GamzeSerhat merhaba bende 6 haftalık hamileyim benimde görünmedi endişelinicek bişey Yok dedi doktor geç döllenme olabilirmiş bide kan değeri 2000 -2500 olunca görünür dedi.

seymos teşekkür ederim canımm tecrübesizliğin en kötü tarafı da bu sanırım herşeyi kötüye yormak sağolun gerçekten

GamzeSerhat merak etme canım bende 6+3 haftalik saniyodum gittim ama 5+2 gunluktu kese göründü bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi cok şükür bebegimide kalp atışınıda duydum stres yapma 10 gun sonra gidisinde göreceksin insallah 🙇😊

Tosbiginannesi inşallah canım sağolasın rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu🙏🏻❣ Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de♥

GamzeSerhat hmm geçen hafta bnmde kese var bebek yok dendi sonra aletlerimiz kötü dedi o yzden ddm.ama korkmak bi kaç hafta daha bekle

İyi günler bende 1 bucuk hafta önce kasık ağrısıyla doktora gittim hamile oldugumu öğrendim HCG 33.2 çıktı son adet tarihim 2 ekimdi yani çok yeni dedi doktor 2 gün sonra doktora gittiğimde HCG 81,70 e yükselmiş rahim duvarında kalınlaşma varmıs öyle dedi doktor norml ilerliyo dedi ama adetim gecikmediği için ve ağrılarım çok oldugu için hala içimde şüphe var normalmi ?

GamzeSerhat hemen hemen aynı durumu yaşadım günümüzde aynı bende 16 eylül de adet olmuştum bugün doktorum görünmüyor alttan muayene edicem dedi çok korkuyorum bişey olur diye muayenedende korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum 😢

GamzeSerhat Neden Alttan muayne oldunuz keske 1 hafta daha bekleseydiniz ust ultrosonda baksaydi gebeligin ilk zamanlarinda alttan muayne dusuk riskini cok arttiriyor ve bebegin lalbini durdurabiluyor