Pamuk gncglozclk Neyse ki çok az kaldı senin için.Valla bende bebek doğsun başlarım şekerine de yükselmesine de yerim😅
minik_kurabiyeee Pamuk valla dogursam bende umursamayacam artık yükselirse de yiyecem 9 aydır diyet yapıyorum kolay mıı😂
minik_kurabiyeee Pamuk bende aynı durumdan muzdaribim canım her şeyi istiyor ama yiyemiyorummmm🥲 bu ara akşam tokluklarım yüksek çıkıyor doktora gittim gayet iyi güzel diyor 🤦🏻♀️ hamur işleri beni benden alıyor artık yemek istiyorum artıkkkkk😬
myangelson minik_kurabiyeee nöroloji doktorum bir 10 kilocuk ver dedi 🥲 hamilelik için izin çıktı bir tek kilo vermem lazım Nisan’da kontrolüm var umarım veririm 😂😂
minik_kurabiyeee Pamuk off Allah’ımmm hele mantıı çok istiyor canım 🥺 yanında buz gibi soğuk kolaa ay Allah’ım aklımı kaçırcamm😂
minik_kurabiyeee Pamuk aynen valla yetoo 9 aydır yememişiz hamileligimizi doğru düzgün yaşamamışız 🥲 sen kaç haftalık oldun şeker ne zaman çıktı ve kaç doz kullanıyorsun insülini
Pamuk minik_kurabiyeee Şuan 30 haftadayim.16 17 gibi çıktı 19 gibi insülin başlandı.4+4+4 yemekten önce 20 gece. Ama ben yiyeceğim yemegim ağırlığına göre ayarlıyorum doktor öyle dedi.Patates falan yiyeceğim zaman 2 doz yükseltme yapıyorum.
Melikefth Pamuk olmasa keşke ama maalesef kızlar börek yaptım dört dilim yedim şekerim çok çıkmadı sizlerde deneyin bence 2 yumurta bir çay bardağı tahin bir yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı kabartma tozu küçük bir kase ıspanak ve kaşar peyniri 180 derece 20 dk
minik_kurabiyeee Pamuk aaa maşallah baya ilerlemişsin sendeee🧿💖 baya yükselmiş senin dozların hangi insulinleri kullanıyorsun peki ben sadece levemir kullanıyorum sabah 9 akşam 9 şeklinde. Patates enteresan şekilde yükseltmiyor benimkini yani 1 tüm patatesi fırında atıp yedim 127 çıktı birinde diğerinde büyük bi patatesti onda da 137 çıktı yani🤷🏻♀️
skrbsrl HZYA tokluklarim genelde iyi çıkıyor canım, 140 üzeri sadece 2 defa mı ne çıktı onun dışında hep 140 altı. Benim açlık şekerim yüksek seyrediyor maalesef en düşük 98 gördüm şimdiye kadar o da 2 defa mı ne 😄
skrbsrl Pamuk ya ben bugün doktora gittim söyledim sekerimi, tekrar endokrine git dedi. Normalde 2 hafta sonra randevu buluştum, çok geç beklemeden git dedi bende korkuyorum bebeğe Bi sey olucak diye az bi süre hareket etmesin ödüm kopuyor
Pamuk skrbsrl Ben de sürekli hareket takip ediyorum.Onceden dahiliye takipliydim şimdi Perinatoloji takipliyim her hafta ölçüm götürüyorum.
Pamuk minik_kurabiyeee Novorapid ve levemir canim.Patatesi 1 kase yoğurtla yersem hiç yükseltmiyor.Ama yogurttan gina geldi.Sen kaçıncı haftadasin?
Egemoms1303 skrbsrl kız benim 176 çıkmıştı normal dedilerdi 😳 acaba var mıydı ki bende de 🙄 çünkü şuan iri bebek diyor 🤦🏻♀️ yarin doğum yapcam ama 😏 @Pamuk
Hilalaktscbk Egemoms1303 Neehhh bana 154le sakın simit falan yeme dedi. Haa sonra şey de dedi bu sonuçlarla dağ başında olsan hiç doktor görmesen dikkat etmeden aynı rutine devam etsen bebeğine bir şey olmaz onu riske atmaz ama ben her ince ayrıntıya dikkat etmek zorundayım dedi 😭
Egemoms1303 Pamuk kız şeker yükleme sonucuydu 🙄 Bak böyleydi Açlık Kan Şekeri 86 1 saat sonra 176 75 mg ilaç 2 saat sonra 113