myangelson Pamuk evet yaklaşık 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum 😑 çikolatalar , tatlılar, hamurisi , kızartma hepsini çıkarttım çok zor yav her yerde yemekler tatlılar 😍🤩
Beyzab95 Pamuk bende abartmadan yiyorum artık ya napiyim zaten şekerim de eskisi gibi çıkmıyor düzenlendi mi naptı anlamadım doktora da söyledim dün yiyorum çıkmıyor diye
Pamuk Eme2 Benim önceki gebelikte cikmisti bunda evde ölçerek farkettim.Ama 24 28 hafta arası yükleme zamanı.
skrbsrl HZYA tokluklarim genelde iyi çıkıyor canım, 140 üzeri sadece 2 defa mı ne çıktı onun dışında hep 140 altı. Benim açlık şekerim yüksek seyrediyor maalesef en düşük 98 gördüm şimdiye kadar o da 2 defa mı ne 😄
CansuBzr İnsülinle dengeleyince çıkmıyor ben hemşireyim doktor dozunu kendin ayarla dedi bazen yiyeceğim yemeğe göre ayarlama yapıyorum tokluklarım çok güzel ama açlıklarım benimde düşmüyor özellikle sabah açlığım öyle gün içindekiler biraz daha iyi diyet insülin düzelicez inşallah be
Pamuk CansuBzr Ben de kendim ayarlıyorum canim rapora fazla fazla yazdı.Mesela tatlı ya da patates yiyeceksem 2 doz fazla yapıyorum.
Beyzab95 Pamuk benimde öyle tam uyurken diyete hiç canım istemiyordu sonra az az yemeye başlayınca çok istemeye başladı bağımlılık yapıyor şrfsz tatlılar 🥲🥲
HZYA Pamuk ben 5 gündür evde ölçüyorum da çok stresli bi gün geçirmiş 156 çıktı onun dışında 130 138 en yüksek o şekilde geliyor sizce sorun olur mu yarın doktora gideceğim sonuçlarla ama endişeleniyorum 36 haftalık olcaz yarın
Pamuk skrbsrl Benim de açlık düşmüyor canim doktor normal sıkıntı etme daha yüksek olamsin yeter diyor.100 115 arası.
skrbsrl Pamuk ya ben bugün doktora gittim söyledim sekerimi, tekrar endokrine git dedi. Normalde 2 hafta sonra randevu buluştum, çok geç beklemeden git dedi bende korkuyorum bebeğe Bi sey olucak diye az bi süre hareket etmesin ödüm kopuyor
myangelson Pamuk oyy benim önüme çikolata evi, boston vs o tarz çikolatalı tatlılar yapan yerler çıkıyor izlerken ağzımın suyu akıyor resmen 🥲🥲🤤🤤
gncglozclk Pamuk ben de 35 de ogrendim sukur az kaldı doguma aclık degılde benım de tokluk sıkıntı oluyor hele son zamanlar 140 160 arası olmaya basladı 38+4 deyim doktor tokluksa sorun etmedi son zamanlarım diye ben insülin de kullanmıyorum dahiliyeye de gitmedim kontrol ediyorum diye bebısım dogsun da saglıkla herseyi anasını aglatcam 😂
Hilalaktscbk Pamuk Ya diyorum yasak tatlı geliyor yada gerçekten çaya attığım şeker benim hayatımda baya büyük rol oynuyormuş 🥲
gncglozclk Pamuk kardesım sen ben doguruyorum diye ara hepsini getircem hastaneye diyor bugun o kadar canım istedi ki pasta ekler serbetli tatlı sevmem onu bile istedi az bısey yiyebiliyorum tadımlık gıbı çikolatayı ama ben dolu dolu yemek istiyorum paketi bitirim bı anda 😂😂 bebısım dogsun da Bi saglıkla 🤲💕 dun çatı bakıldı normal olur dedi artık nasıl isterse gelcek zamanı var demek ki senin kac haftalık
Pamuk gncglozclk Neyse ki çok az kaldı senin için.Valla bende bebek doğsun başlarım şekerine de yükselmesine de yerim😅