Melikefth Kubbbb olur tabiki yağlı kağıt koymayı unutmayın ☺️ yanında sur veya ayran tüketin ki şekeri dengelesin
Hilalaktscbk CansuBzr Ben de geçen hafta tekrar kontrole gittim. Doktora da dedim canım çok simit çekiyor diye dur bakalım sonuca göre belki bir parça yersin dedi tokluk sonucu 154 geldi unut yok simit falan dedi 🥲
Pamuk minik_kurabiyeee Novorapid ve levemir canim.Patatesi 1 kase yoğurtla yersem hiç yükseltmiyor.Ama yogurttan gina geldi.Sen kaçıncı haftadasin?
minik_kurabiyeee Pamuk levemiri mi 20 vuruyorsun? Çok iyi o zaman nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin en azından . Valla banada öyle artık yoğurt süt görmek istemiyorum
Pamuk skrbsrl Ben de sürekli hareket takip ediyorum.Onceden dahiliye takipliydim şimdi Perinatoloji takipliyim her hafta ölçüm götürüyorum.
Hilalaktscbk Egemoms1303 Neehhh bana 154le sakın simit falan yeme dedi. Haa sonra şey de dedi bu sonuçlarla dağ başında olsan hiç doktor görmesen dikkat etmeden aynı rutine devam etsen bebeğine bir şey olmaz onu riske atmaz ama ben her ince ayrıntıya dikkat etmek zorundayım dedi 😭
Egemoms1303 Hilalaktscbk Açlık Kan Şekeri 86 1 saat sonra 176 75 mg ilaç 2 saat sonra 113 Benim böyleydi 🤯 Ama ben kilo almayayim diye kendimce diyet yapmıştım 🤦🏻♀️ belki ondan bisey olmadı
Egemoms1303 Pamuk kız şeker yükleme sonucuydu 🙄 Bak böyleydi Açlık Kan Şekeri 86 1 saat sonra 176 75 mg ilaç 2 saat sonra 113
Pamuk Egemoms1303 75 mg olduğu icin normal demişlerdir.Ama benim doktor 75mg de olsa 140 150 uzerini istemiyor.Neyse artık doğuracaksin
Hilalaktscbk Egemoms1303 2 saat sonra düşüyor senin bir de benim o 2 saat sonra da artış devam ediyor herhalde ondan diyet vermediler sana
Egemoms1303 Pamuk gecen hafta sağlık ocağı aradı, şeker yükleme sonucun sınırda cıkmış tekrar bakalım diye 🙄 bende doğuma 10 gün kaldı yaptiralı 2 ay oldu yeni mi farkettiniz falan dedim. Zaten yüksek değil falan geveledi. Ve özel hastane takipliyim 🤐
e_blue_sky_a Pamuk aynen ya. Çok fenayım. Neyse ki meyve çıkarmıyor benim şekerimi. Tatlı isteğimi öyle yeniyorum.
Hilalaktscbk Egemoms1303 Suyun falan iyiydi demek ki canım bebeğinin etkileyecek olsa müdahale ederlerdi artık stres yapma kendine çoğu gitmiş azı kalmış.
Beyzab95 Pamuk benimde öyle tam uyurken diyete hiç canım istemiyordu sonra az az yemeye başlayınca çok istemeye başladı bağımlılık yapıyor şrfsz tatlılar 🥲🥲
e_blue_sky_a Pamuk elbette istiyor hayal kuruyorum ben de. Sabahtan akşama diyetinden de bıktım… Bir de şeker az yükselsin uyku yapıyor. Bu aralar küçük tansiyonum 80lerde 90larda seyrediyor. Ne yapacağım bilmem… Yarın dahiliyedeyim.
Pamuk Anneyim5818 Önce ki hamileligim de cikmisti seker bunda evde ölçerek 16 17 hafta gibi hafta da farkettim.
Anneyim5818 Pamuk benimde 2. Hamileligimde sekerim çıkmıştı diyet yapmistim hatta son 1 bucuk 2 ay kala. Simdi hic oyle olcmedim 15. Haftadayim. Seker olcme aleti edinmem gerekli sanırım o zaman benimde