Gizema0 21.haftada serklaj olduktan sonra sancım vs olmasın diye başlamıştık magnimore plus kullanıyorum
RezMom Ozr42 gün içinde ne zaman alıyorsunuz ben kahvaltıdan sonra alıyorum ama gece bacaklarım kötü oluyor ya
Karbeyaz_ Esenha maden suyunu bende günde bir tane içiyorum da magnezyum a da inşallah iki gün sonra başlarım🙏
Karbeyaz_ SRabiaaa 20 . Haftamda falan başladı cnm hala devam ediyor vajinamın üst kısmı içerden olan bi acı değil kalkarken yürürken ağrı yapıo sadece .
SRabiaaa annis-24 canım vajina ağrın ne zaman başladı ne kadardır çekiyorsun aynı sorun bendede var ya vajina dediğim bu biraz açık olacak ama dudaklarda var otururken kalkarken hep benimle
IKRAM_01 annis-24 Ben 20. Haftadan beri magosit kullanıyorum birde günde bir şişe maden suyu içiyorum çok şükür faydasını gördüm canım. Sırt ve kaburga ağrılarım vardı ❤️
SRabiaaa Karbeyaz_ benimde 18. Haftadan beri aynı sizi ile yaşıyorum bebek baskı yaptığını normal olduğunu söyledi size ne dediler🙄😊
Melekk59 annis-24 doktorum bana da magnorm yazdı ama hiç etkisini görmedim solgarın magnezyumunu aldım kullandım hiç kramp problemi yaşamadım
Erkeekaannesii Esenha Bende magosit kullanıyorum memnunum ama karın sertleşmeme fazla etki yapmadı doktor onu da nirazda olsa rahatlatır demişti çocuk tıplanıyor bir yerde karnım sertleşiyor
Hilalaktscbk Esenha Ben de magosite başladım bu hafta tesadüfen de magnezyum geceleri almak gerekir diye bir yazı gördüm. Geceleri uyku yapıyor diye demir ilacı alıyordum size doktorunuz mu öyle söyledi saatini?
Esenha Hilalaktscbk evet gunduz alirsaniz yan etkileri olabilir halsizlik uyku gibi gece yatarken alinmali