annis-24 Kızlar hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz? Doktor bana magnorm verdi ama içeriği çok temiz değil sanırım gebeler kullanabiliyor mu ?
Azra8Engin annis-24 magnorm kullanıyorum bi sure ara vermistim rahatim diye ama bacak kasılmalarım çok arttı yeniden başladım
Ozr42 Ben 17. Haftadan beri magnorm kullanıyorum . 38 haftalığım bi zararını hiç duymadım. Çevremdeki gebelerde kullanıyor. Doğuranlarda kullandı.
annis-24 Ozr42 Bi kaç kişiden kullanma tarzında şeyler duydum da burdan sorayım dedim teşekkür ederim bende bugünden başlayayım o zaman
RezMom Ozr42 gün içinde ne zaman alıyorsunuz ben kahvaltıdan sonra alıyorum ama gece bacaklarım kötü oluyor ya
baab1 annis-24 kasılmam olduğu ıcın doktorum kullan dedı hamılelıkten once ocean extra mag. Almıstım onu kullanabılırsın çok iyi dedi bugun başladım🫣
Karbeyaz_ annis-24 bende 365 gr magosit yazdırdım yeni henüz başlamadım vajina ağrım vardı bilmiyorum iyi gelir mi 🤦🏻♀️
SRabiaaa annis-24 canım vajina ağrın ne zaman başladı ne kadardır çekiyorsun aynı sorun bendede var ya vajina dediğim bu biraz açık olacak ama dudaklarda var otururken kalkarken hep benimle
Karbeyaz_ Esenha ben henüz başlamadım kan hapı vitamin artık antibiyotik kullanıyordum o bitmeyince başlamak istemedim memnun musunuz ne zaman başladınız 🙏
Erkeekaannesii Esenha Bende magosit kullanıyorum memnunum ama karın sertleşmeme fazla etki yapmadı doktor onu da nirazda olsa rahatlatır demişti çocuk tıplanıyor bir yerde karnım sertleşiyor
Hilalaktscbk Esenha Ben de magosite başladım bu hafta tesadüfen de magnezyum geceleri almak gerekir diye bir yazı gördüm. Geceleri uyku yapıyor diye demir ilacı alıyordum size doktorunuz mu öyle söyledi saatini?
Esenha Karbeyaz_ 3. Aydan sonraydi ama tam ayi hatilamiyorum bacaklarim agrimaya baslamisti uzaninca falan o zamandan beri kullaniyorum hem tuvalette kabizlik icin hemde vucuttaki agrilar kasilmalar icin iyi gunde bir de maden suyu iciyorum oda rahatlatir
Karbeyaz_ Esenha maden suyunu bende günde bir tane içiyorum da magnezyum a da inşallah iki gün sonra başlarım🙏