Annesininmelei GlyEylul aradılar şimdi, 10 buçukta idrarara sıkışık burada olun dediler☺️ rapor almaya gerek yok, transferden hemen sonra kalkıp evinize gidebilirsiniz beklemenize yatmanıza gerek yok dediler. ❤️
GlyEylul Annesininmelei Gözünüzaydın🤗Bana da öyle dediler ama bence yazdırın siz . Benim Salı gününe denk gelmişti o hafta rapor aldım. 1 saat hastanede dinlendirdiler.🍀
Annesininmelei GlyEylul hastanede de dinlemeyecekmişim. Transfer olur olmaz tuvalete gideceksiniz. Sonra giyinip hastaneden çıkacaksınız dediler. Her doktorun yöntemi farklı işte garip
mickey Aabbccc iğnenin hiç bir ağrısı yok. Sadece vuran kişinin eli ağırsa iğneyi hızlı batırıyor ve vurduğu nokta morarıyor. Ama eli hafif biri denk gelince hiç morarmada olmuyor ağrı da sızı da. Vurduğu gibi kalkıyorum hemen
Aabbccc mickey doğrudur ama iğne sonuçta acıtıyor ister istemez 😏bende bu ay sonu regl olacam başlayacaz Allah’ın izniyle 🤲
GlyEylul Annesininmelei evet hangi hastanede yaptıracaktınız . Ayy yazın yarın bana ben de yazarım keseyi görünce 9 buçukta da ben gidicem yarın🍀
GlyEylul Annesininmelei ben de Acıbadem kozyatagında işlem yaptırdım.Evet hiç kalkmadım direk sedyeyle getirdiler. Sonra artık tuvaletim geldi kalkabilir mym dedim kalktım taburcu oldum.Eğilmeyin dediler ayakkabılarımı falan eşim giydirdi.Ztn sonrasında okdr çok tuvaletiniz geliyorki afedersiniz yarım saatte bir çişim geldi🙈normalde bir saat dinlendikten sonra yolculuk yapabilirsiniz dediler ama yine de tehlikeye atmayalım dedik İstanbul’da kaldık o gün.bol bol su içmemi önerdiler
Annesininmelei GlyEylul Çoğu böyle yapmış,bana tuvalete çok sıkışık olacaksınız. Transferden hemen sonra kalkıp yapabilirsiniz dedi. Sordum bazıları hiç kalkmıyormuş 2 saat kadar dedim. Hiç gerek yok, tutunması hemen olmuyor zaten dedi.
31415926Er GlyEylul bende ilaçlarla ilğili bilgi alabilir miyim buğün 5 gün başladım tüp bebeğe 5 gündür gonal f kullandım pazartesi gününe kadar devam edeceğiz. Birde 3 doz başka bir iğne verdi toz karışım yapıp kendim yapacağım başka iğne var mı? Bunlar dışında pazartesi tekrar kontrolüm var?
GlyEylul 31415926Er Yumurtalar büyütme sürecinde gonal f oldum. Sonra toplamadan bir gün önce 3 tane toz karışım halinde olan beklemeden arka arkaya iğne yapmam gerektiğini söylediler .o iğnelerin saatini size Ztn söylüyorlar çok önemliymiş sanırım çatlatma iğneleri. Sonra transfere kadar herhangi bir iğnem yoktu. Transferden sonra oksopar ve progestan iğnelerini oluyorum. Yarın keseye bakacağız. Sanırım bir süre daha iğneleri kullanacağım yarın netleşir. Ama bir arkadaşım gebelik sonucu pozitif olunca iğne kullanmadı hiç . Kişiden kişiye göre değişiyor tabi
31415926Er GlyEylul prosgestan verecek galiba söylemişti. 0 söylediğiniz iğnenin ismi neydi acaba cetrotide mıydı? Bana ondan verdi 3 doz sabahları saat 10 da yap dedi 3 gün pazartesi gideceğim geri.
GlyEylul Annesininmelei Ztn yeteri kadar sıkışık değilseniz işleme başlamıyorlar.Onu kontrol ediyorlar. inadına insanın tuvaleti gelmiyor ya. 4 şişe su içtim yine de çok sıkışık değildim yeterli olduğunu söylediler ve transferi yaptılar. Ya işin asıl nasipse bi şekilde tutunuyor hayata kuzucuklar. Bu konuda çok doktorun merkezin videosunu izledim genelde biraz istirahat öneriyorlar 30 -45 dakika. Zaten Acıbadem hastalarının isteklerini önemseyen bir hastane içinize sinmezse rica ederseniz biraz yatırırlar sizi de ama öyle uygun gördüyseler birşey diyemeyeceğim 🍀
31415926Er GlyEylul yok belli değil acaba iğneden sonra toplama mı oluyor ? Pazartesi bitiyor iğneler