31415926Er GlyEylul yok belli değil acaba iğneden sonra toplama mı oluyor ? Pazartesi bitiyor iğneler
GlyEylul 31415926Er bana o üç iğneyi toplamadan önce yaptırmışlardı gece 11 de arka arkaya ,sonraki gün iğne yaptırmadılar ,bir sonraki gün de toplama saati verdiler o saatte topladılar
GlyEylul 31415926Er cetrotide ve iki ayrı farklı iğne kullandım ben iki gün sonrasında da toplama oldu yani üç farklı iğne diğer iki iğnenin adı da ovitrelle gonapeptyl idi. Ama şöyle ben iğneyi kullanırken üç günde bir bakıyorlardı yumurtanın büyüklüğünü takip ediyorlar değişkenlik gösterir yani kişiye göre🍀
31415926Er GlyEylul obitrella çatlatma iğnesi galiba daha önce kullandım ondan da. Cetrotide bana 3 doz verdi 3 gün arka arkaya kullanacağım. 11 yumurta büyümüş benim. 8,9,11 mm falandı boyutları da. Sizde ne kadar oldu 5 gün oldu benim gonalf başlayalı.
GlyEylul 31415926Er Yumurta boyutlarını inanın hatırlamıyorum.Aslında Hersey yolunda giderse yaklaşık 20 günlük tedavi transferle birlikte ama o en iyi ihtimal. Benim mesela 12 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu oldu o yüzden de taze transfer yapmadılar riske atmamak için. O yüzden bir ay daha bekledim rahmimi dinlendirdiler.En güzel yaşayıp öğrenmek beklentiye girince insan çok üzülüyor. Ben rahmi dinlendircez diyince çok üzülmüştüm ama böylesi daha hayırlıymış🤗 yarın keseyi göreceğiz inşallah. Anlayacağınız hamile kalınca da bitmiyor stresi hep bi aşama . Bol şans diliyorum size de 🍀🍀
Annesininmelei GlyEylul yaaa çok sevindim darısı bana inşallah 🥹 transfer oldum elime bir de embriyonun fotoğrafını verdiler 😍 aşırı mutluyum
Aabbccc Annesininmelei canım fotoğraf nasıl oluyor banada en son aradıklarında dediler fotoğraf verecz anlamamıştım ne fotoğrafi diye nasıl oluyor örnek olarak atabilir misin🙂
Annesininmelei GlyEylul çok mutluyum 😍 kendimi hamile gibi hissediyorum 😂 şimdiden eşime naz yapmaya başladım 😂😂
Annesininmelei GlyEylul attıkları anda hoşgeldin bebeğim dedim 🥹 konuşuyorum, 2 saattir içimde ☺️ doktoruma da 10 gün sonra sizi arayıp pozitif diyeceğim dedim oda bende sana ondan 10 gün sonra kalp atışını dinleteceğim dedi ❤️
Annesininmelei Umudumsun098 3 tane 5. Gün embriyosu kaldı. Birini transfer ettiler. İki tanesi donduruldu.
Aabbccc GlyEylul embriyonun görüntüsu muu Allah’ım 😍🤲çok güzel evet banada dediler verecez diye ama anlamamıştım🙂