Rabbia suzan_26 suzan_26 22 haftalik hamileyim simdiye kadar kiz biliyordum detaylida erkek oldugunu ogrendim. İnanmali miyim 😂
2_erkek_annesi M198935 henüz 6 haftalık bebiş aynı siz gibi 2 oğlum var buda oldu kazayla inşallah kız olur hayırlı sağlıklı sıhhatli diyorum hep🤲
M198935 2_erkek_annesi inşallah Rabbım gönlünüze göre verir iki erkekten sonra harika geliyor heyecanı çok guzel
Benimcanimoglum_55 suzan_26 yazıyı okurken acaba ben yazdım diye düşünmem 🤭 aynı duyguları yaşıyoruz öncelikle sağlıklı olsunlar
YesimYilmazArdic suzan_26 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Bence kesinlikle kız senesi😅 çevremde 10 gebe varsa 9u kız. Benimde bir kızım olucak hatta🥹🩷
bebisliozlem YesimYilmazArdic ay bizim de aynı valla 🤭😅 benim de çevremde 8 tane hamile var hepimiz de akrabayız, kuzeniz. 2 kişi oğlan bekliyor sadece 🤭🤗 bu yıl bebetoya doycaz bakalım 😅🤭
bebisliozlem suzan_26 bence kız senesi 🤭 6 kuzen 2024′te doğuruyoruz birimiz geçen hafta aramızdan hamiş olarak ayrıldı 😅 doğurdu artık o da dahil 5 kuzen kız çocuk bekliyoruz. Eşimin 2 kuzeni de bebek bekliyor 1′i kız 1′i oğlan
Mnurarlan Bu yıl arkadaşlarımın hepsinde erkek haberi aldık 😄 bir kaç güne bende öğreneceğim inşallah kız mı erkek mi, bu gidişle erkek gibi 😅
suzan_26 1Elanur- Oğlun çok uslu herhalde ondan mı erkek istiyorsun, çünkü benimki canıma yetiyor 2. erkek çocuğa cesaretim yok 😂
Yeliz3503 suzan_26 ben hep kız duydum şimdiye kadar bende şubat ortası gibi doğum yapacağım Allah nasip ederse bir kızım var 6 yaşında 2.de kız 😍
merve1406_ suzan_26 benim kızım olacak çok istiyorduk kız olmasını 🥹🥹 ama çevrede kız da erkekte çok duyuyorum eşit bencee
Buse_azra_ suzan_26 ben busene tam tersini duyuyorum kızı olan erkeğe hamile oğlu olan kıza hamile 🤗🧿 benimde bir oğlum var 2. Kız doğum Mayıs’a inşallah 🤲❤️