Mermir suzan_26 valla benim çevrem yarısı kız yarısı erkek 😂😂bende anlamadım ama inşallah rabbim gönlünüze göre verirr
Aybenar @elidaa hayır çıkıntı falan yoktu doktorum 12. Hafta da kız tahmin ediyorum dedi fetal DNA da yaptırdık sonrasında kız olduğu kesinleşmişti 26 haftalık olacağız nasipse. Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla tabi gelsinler 🙏🏻
ozumunannesi suzan_26 ben de kızıma hamileyken cildim falan çok güzelleşti herkes bu erkek diyordu, doktor bilmiyor diyen bile oldu 😀 bakalım şimdi neler olacak şu an 9. haftadayım çok çirkinim 😂
Damlala18 @suzan_26 10 haftalık daha. Ben erkek gibi hissediyorum ilk çocuğum sağlıkla gelsin ama tabi kız olsun isterim önceliğim sağlık kısmet ikinci çocuğumuza belki üzülmem yani. 2023 te çevrenin hep kız olmuştu. Kısmet artık. Herkese sağlıklı haftalar dilerim 😊🌸
2024temmuz suzan_26 merhaba☺️ cin takvimine görede bu sene erkek senesi sanirim ama bizimkinin cinsiyetide kiz😄
suzan_26 2024temmuz İnşallah benimki de erkek gösteriyor şu an ama kız çıkar hadi bakalım hayırlısı😂😂
Sarina98 Seymoshh ablam ben 22 ağustos, şimdi yeni hamileyim erken oldu diye düşünüyordum, Allah sağlıcakla almayı nasip etsin her birimize inşallah❤️
Selenay22_ Benimki de 3 yıl sonra öldü doktorların olmaz dediği ayda hamile kaldım şimdi 18 gün sonra oğlumu kucağıma alıcam Allah’ın izniyle 🤰👶
090822 Bu sene erkek senesi bence benimde ilk gebeliğim erkek olacak sağlıkla gelsin bütün bebekler önce sağlık diliyorum sonra hayırlı evlat olmalarını inşallah 🥰🥰🧿🙏
Mlsa_dmral Erkek senesi bence de 2 ay once ablam ve kuzenim erkek bebek doğurdu ben ve kuzenimin eşi de erkek bebeğe hamileyiz