2024temmuz İnşallah benimki de erkek gösteriyor şu an ama kız çıkar hadi bakalım hayırlısı😂😂
Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?
suzan_26 ilk ve isteğimiz kızdı çok şükür kız
Yenianneforum doktorunuz kim acaba
suzan_26 etrafımda herkes erkek doğurdu benimkide erkek 😍
Benimki de 3 yıl sonra öldü doktorların olmaz dediği ayda hamile kaldım şimdi 18 gün sonra oğlumu kucağıma alıcam Allah’ın izniyle 🤰👶
Bu sene erkek senesi bence benimde ilk gebeliğim erkek olacak sağlıkla gelsin bütün bebekler önce sağlık diliyorum sonra hayırlı evlat olmalarını inşallah 🥰🥰🧿🙏
Erkek senesi bence de 2 ay once ablam ve kuzenim erkek bebek doğurdu ben ve kuzenimin eşi de erkek bebeğe hamileyiz
M198935 henüz 6 haftalık bebiş aynı siz gibi 2 oğlum var buda oldu kazayla inşallah kız olur hayırlı sağlıklı sıhhatli diyorum hep🤲
suzan_26 bizim erkek ☺️
suzan_26 yazıyı okurken acaba ben yazdım diye düşünmem 🤭 aynı duyguları yaşıyoruz öncelikle sağlıklı olsunlar
Benimcanimoglum_55 Amin inşallah 🤲🏻🫶🏻
suzan_26 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Bence kesinlikle kız senesi😅 çevremde 10 gebe varsa 9u kız. Benimde bir kızım olucak hatta🥹🩷
- Düzenlendi
suzan_26 bence kız senesi 🤭 6 kuzen 2024′te doğuruyoruz birimiz geçen hafta aramızdan hamiş olarak ayrıldı 😅 doğurdu artık o da dahil 5 kuzen kız çocuk bekliyoruz.
Eşimin 2 kuzeni de bebek bekliyor 1′i kız 1′i oğlan
YesimYilmazArdic Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻🫶🏻
YesimYilmazArdic ay bizim de aynı valla 🤭😅 benim de çevremde 8 tane hamile var hepimiz de akrabayız, kuzeniz. 2 kişi oğlan bekliyor sadece 🤭🤗 bu yıl bebetoya doycaz bakalım 😅🤭
bebisliozlem Maşallah bu sene çok kız seveceksiniz desene 😂