• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

2024temmuz İnşallah benimki de erkek gösteriyor şu an ama kız çıkar hadi bakalım hayırlısı😂😂

Seymoshh ablam ben 22 ağustos, şimdi yeni hamileyim erken oldu diye düşünüyordum, Allah sağlıcakla almayı nasip etsin her birimize inşallah❤️

Benimki de 3 yıl sonra öldü doktorların olmaz dediği ayda hamile kaldım şimdi 18 gün sonra oğlumu kucağıma alıcam Allah’ın izniyle 🤰👶

Bu sene erkek senesi bence benimde ilk gebeliğim erkek olacak sağlıkla gelsin bütün bebekler önce sağlık diliyorum sonra hayırlı evlat olmalarını inşallah 🥰🥰🧿🙏

Erkek senesi bence de 2 ay once ablam ve kuzenim erkek bebek doğurdu ben ve kuzenimin eşi de erkek bebeğe hamileyiz

suzan_26

suzan_26 22 haftalik hamileyim simdiye kadar kiz biliyordum detaylida erkek oldugunu ogrendim. İnanmali miyim 😂

M198935 henüz 6 haftalık bebiş aynı siz gibi 2 oğlum var buda oldu kazayla inşallah kız olur hayırlı sağlıklı sıhhatli diyorum hep🤲

suzan_26 yazıyı okurken acaba ben yazdım diye düşünmem 🤭 aynı duyguları yaşıyoruz öncelikle sağlıklı olsunlar

Rabbia mecbur inanılan detaylı da erkek gözükmüş yapacak bir şey yok bacım hayırlı olsun😂🫶🏻

suzan_26 bence kız senesi 🤭 6 kuzen 2024′te doğuruyoruz birimiz geçen hafta aramızdan hamiş olarak ayrıldı 😅 doğurdu artık o da dahil 5 kuzen kız çocuk bekliyoruz.
        Eşimin 2 kuzeni de bebek bekliyor 1′i kız 1′i oğlan

YesimYilmazArdic ay bizim de aynı valla 🤭😅 benim de çevremde 8 tane hamile var hepimiz de akrabayız, kuzeniz. 2 kişi oğlan bekliyor sadece 🤭🤗 bu yıl bebetoya doycaz bakalım 😅🤭