• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

suzan_26 1 tane 1 yaş kızın sendromlarıyla uğraşıyorum 2.nin gaz dönemine şu an giremem 😂😂

beyzzsenturkk Ya evet benim annemde hep öyle diyor kız diye diye ölüyorum inşallah olur ama çok gazlı olur kız çocukları diyor nasip olsunda çekerim napim 😂

suzan_26 çok cilveeeli çok nazlııııı oluyorlar dersin ki bu kızsa ben neymişim bir baba hayranlığı aşkı var yemin ederim onun hizmetçisi gibiyim ben yoğuuummm ana yookk varsa yoksa babaa baba 3 günlüğüne memlekete gitti eşim tek duyduğum kelime bababababababa vallahi başım çatladı ama en güzel yanı süslü püslü giydiriyosun hanım hanımcık çıtı pıtı kücük bi kız of çok seviyorum

@suzan_26 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin 🙏🏻 ilk çocuğum erkek şimdi nasipse doğum nisan ayında Kız bebiş geliyor 🌸

beyzzsenturkk Ya içimi erittin burda 😂 ya çok istiyorum cilveli nazlı olsun babacı olsun ama sağlıklı bir de kızım olsun 😂

Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Ceylankocak Üşenmedim saydım 9 erkek 4 kız denmiş bakalım Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin 🤲🏻

Kesinlikle kız senesi kime sorsam koz diyor benimde Bi tane 4 yasında oğlum var 2.Kız olucak insallah

Benimde kızlarım var erkek bebek istiyoruz doktor bı erkek bı kız dediler karışık bişey