• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

Bence kız çok oluyor bu aralar erkekde oluyorda ama eskiye bakınca kızda oluyor))

suzan_26 ay ben de 4 yıldan sonra buradayım 2. De erkek canım sağlıkla sıhhatle 2 erkek anası olacam hakkında hayırlısı olsun 😍🤰🏻🫶🏼

Nesibe11 Ben Çin takvimine güvenmiyorum oğlum da kız demişti şimdi bakıyorum erkek diyor çıkarmı bilmem ama ilkinde yanıldığı için pek güvenemiyorum

Paronayanne Benim çevremdeki herkes Te hamile ama topumuz nasıl becerdiysek aynı ay hamile kaldık daha henüz cinsiyetler belli değil 🤣🤣🤣

Badgirl_ 19 haftalığım canım haziran başı doğum 2 yaşında bi kızım var

Bilinmiyor-1234 Evet yani bildiğin biri sağda biri solda çok net bir şekilde keseleri şekli de farklı. Hatta normalde fasülye şeklinde olunca erkek diyorlar ama eltimin iki kesesi de yuvarlaktı benim oğlum da kesem fasülye şeklindeydi şu anki bu bebeğimde de sol tarafta ve de yuvarlak şekilde.

Gloria06 Ama napalım daha öğrenmeye vakit var heyecandan ve meraktan böyle yollara baş vuruyoruz 😂😂

Aslan4mom Amin. Valla senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah oğulların seni yormaz bende bir tane canıma yetiyor 😂 2. de erkek olursa bittim 🤣