Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?
Seydossa Özge piri mantar büyük anadolu
suzan_26 bence ne kız ne erkek senesi etrafımda kız olanda çok erkek olanda bana kız senesi yap kızın olacak dediler yaptık bi gazla buda erkek çıktı 2tane daha oğlum var 3.geliyo şimdi Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bana bağışlasın yavrumu..ama içimde kız çocuğu hasreti vardı nasip olmadı🥴
suzan_26 Allah razı olsun canım 🤰🏻çok şükür oğlum melek gibidir teyzesi 💕inan böyle diyorlar çevremde erkek çoğunun adı çıkmış kız annelerini tenzih ediyorum ama hangi arkadaşımın kızı var sa erkeğe kurban olayım diyor 🥲 evladın kızı erkeği yok hayırlısı olsun sağlıklı olsun..
gizemko ya benimde sağda bakalım ne olucak cinsiyeti
Pnar-oktay Sağlıkla gelsin inşallah 😅🫶🏻
suzan_26 inşallah ❤️
Minezra inşallah gönlünüze göre olur ☺️
suzan_26 sağ olun hepimizin insaAllah
suzan_26 çok saçma kız senesi erkek senesi diye birşey yok kiz senesiyse bu sene mesela herkesin ki kız mi oluyor erkkek de olan var veya erkek senesiyse kız olmuyor mu tabiki de oluyor eğer öyle bişey olsaydı o yıl tamamen tek erkek olur kiz olmazdi veya kiz olurdu sadece herkesin ama herkesin farkli babanın kromozom ile oluşuyor cinsiyet ve tabiki rabbim neyi nasip ederse o olur
- Düzenlendi
suzan_26 nasip bilemezsin belkide hepsi erkekti ya erkek annesi kız annesi olamaz diye demedim bazı davranışı mizacı omu hissettiriyor hamilelik anında değil hamilelikten önce de yani senin kızın olur gibi dediklerimin kızı oluyor genelde kendmide erkek annesi olarak düşünemiyorum ben detaycı süsü püsü seven biriyim🤣oğlum olsa nasıl olurum bilmyorm
Minezra mide bulantısı var mı sizin
suzan_26 geçen yıl oğlum olmuştu bu yıl kızım olacak
Mervenr00 âmin canım çok teşekkür ederim 😊 benimde aynı senin gibi bir kızım var, Allah bağışlasın kızını oğlunda sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 benimde 11+6 adet tarihime göre ama doktor geç yumrtlama dedi yani şuan doktor bir hafta düşürdü 10+6 yapmış inşallah yetişir haftasına 🥰bende çok merak ediyorum doğrusu cinsiyeti sağlıklı hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🤲 teşekkür ederim cevap verdiğini için 😊❤️
- Düzenlendi
Anneoluyorumm00 Rabbim seninde kızını size bağışlasın inşallah☺️ sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin bebeğinizide🌸ultrason makineleri yanıltadabiliyor bazen mesela kızımda sürekli doktor 2 hafta önden gidiyor diyordu ama doğuma gittiğimde günüyle uyumlu önde falan değil gelişimi denmişti sağlıklı olduktan sonra ileriden yada geriden gelmesi önemli değil sıkıntı etmeyin kendinize🥰 rica ederim ne demek tabiki cevap vericem burda birbirimize yardımcı olmak için tanışmak için varız☺️🌸