Hulyaak Annesii23 hepsi böyle maalesef tek gecelik fiyat veriyorlar. Hatayda gelişim hastanesinde muayene 1.100 doğum 19 bin
mervekhrgny Hulyaak ya bende palmiyeye gidiyorum bu hafta fiyat alacaktım gelişimle aynıdır muhtemelen
Yenianneperci35 Tugkah yaa maşallah🌸 ne güzel :) doktorumuz çok iyi:) ben normalde izmir’de oturuyorum ailem salihli’de izmir’de bir kaç yere gittim hem ilgi göremedim hem de pahalıydı. E izmir salihli arası da 1 saat, gidip geldim hep. Şimdi de doğum için geldim:)
Tugkah Yenianneperci35 ayy doğumunuz su gibi geçer inşallah 🌸 bende alaşehirden geliyorum salihlide yeter ki bebişler iyi olsun :)
MelteM2cck btlalbyrk onu bilemicem arayıp öğrenebilirsiniz. Benim zorunlu sezaryen olunca onu öğrendim
Sweety11 Elvann123 Medicanaya gidiyordum ama doğum ücreti çok fazla geldi o yüzden yarın medovaya gidicm orda devam edicm inşallah
Naciyemutlu Zuzu_66 ben il dışından gidiyorum bulunduğum ilde doğum yapacam ekstra bi durum olmazsa devlet hastanesinde. Ebeler harikalar gebe okuluna da gidiyorum Tunceli’deyim. Ama ebru hoca iyiki karşıma çıktı ya her görmem de annemi görmüş gibiyim. Eşi de daha iyi bi kadın doğumcuymuş öyle duydum sanırım üniversitede kendisi. Fiyatlar her şeyde yükseldi hastanelerde de malesef..
Hilalaliaras elmaelmaelma ben ayın 16 sında sezeryan olacağım inşallah tek gece kalacağımı soylediler bana
Filiz_1907 Yenianneperci35 istanbul Sultanbeyli saygı hastanesine gidiyorum 600 tl den 750 oldu doğum ne kadar oldu Allah bilir 🙄
Hilalaliaras Esraabbaa ben de adatıp Hastanesi’ne gidiyorum Sakarya da 1.100 muayne ücreti 19.000 doğum üstelik tek gece sezeryan
SenaBM Yenianneperci35 evet öyle. Ben testlerimi sağlık ocağında yaptırıyorum bide. Onları da orda yaptırsam ay sonunu getiremem 😬
Yenianneperci35 aysengkk yaa maşallah🌸 daha minnak:) biz 38+3 deyiz doğum bekliyoruz artık:) ama osman bey çok iyidir ben çok Memnun kaldım umarım doğum da güzel geçer 🙏
aysengkk Yenianneperci35 inşallah sağolun umarım siz de sağ salim elinize alırsınız bizde memnunuz Osman beyden çok iyi