MelteM2cck btlalbyrk onu bilemicem arayıp öğrenebilirsiniz. Benim zorunlu sezaryen olunca onu öğrendim
1anne3bebe Zehraadnn memorial diyarbakır ve memorial dicle fiyatları yarı yarıya oynuyor. Ben Dicle ye gidiyorum Doç. Dr. Uğur Değer doktorum.
Senemikoo Yenianneperci35 bursa nilüfer doruk Hastanesi’ne gidiyorum geçen cumartesi günü gittim muayene 1250 nst 550 olmuş doğum ücretini bilmiyorum Aralık’ta fiyat sabitlemiştik 20 bindi
cicek867 Senemikoo doktorun kurum doktorumu benim dışarıdan sabitlemeye müsade etmediler 🥹 ocak içinde doğumum zamlı ödicem mecbur
Zuzu_66 Naciyemutlu evet ebru hocayı çok duydum bi arkadaşım da ona gidiyor Medline Hastanesi bana doğum ücreti 23.000 TL dedi
Naciyemutlu Zuzu_66 ben il dışından gidiyorum bulunduğum ilde doğum yapacam ekstra bi durum olmazsa devlet hastanesinde. Ebeler harikalar gebe okuluna da gidiyorum Tunceli’deyim. Ama ebru hoca iyiki karşıma çıktı ya her görmem de annemi görmüş gibiyim. Eşi de daha iyi bi kadın doğumcuymuş öyle duydum sanırım üniversitede kendisi. Fiyatlar her şeyde yükseldi hastanelerde de malesef..
Sevvaldal Yenianneperci35 tek yumurta ikizlerine hamileyim. Özel bir perınatolog prof. u yapıyor takiplerimi. Doktorum çok iyidir ama oldukça pahalı. Bugün rutin kontrol ve dopler yaptı. İndirimle 10 bin ödedik. Şaka mı😳 Ödeme gücümüz var çok şükür ama gene de aşırı yüksek geldi.
Dilarax1 Sevvaldal çift yumurta ikizine gebeydim dün dogum yaptım bnde bebeklerim küvesde ciger gelistirici tedavi oluyorlar bunada sukur ve 34 haftalık dogum yaptım bnde kese yırtılması vardı
Yenianneperci35 Tugkah yaa maşallah🌸 ne güzel :) doktorumuz çok iyi:) ben normalde izmir’de oturuyorum ailem salihli’de izmir’de bir kaç yere gittim hem ilgi göremedim hem de pahalıydı. E izmir salihli arası da 1 saat, gidip geldim hep. Şimdi de doğum için geldim:)
Beyzanrrr Serendipity16 Google üzerinden alabilirsin cnm MHRS 182 üniversitesi hastanelerine vermiyor hastanenin adi ne ??
Dilarax1 Yenianneperci35 dün sezaryan oldum 9 bin idi 12 olmuş Muayane 450 idi 510 olmuş nts 50 tl Osmaniye park hastanesi
Selinner Yenianneperci35 bende izmirdeyim. Karataş hastanesine gidiyorum. 495 ti muayene ücreti şimdi 615 oldu. Doğumda 20 bindi 25 bin oldu.
Sedefingoo Selinner 37+5 bende Karataşta doğum yapacağım özel bir kliniğe gidiyorum muayene 950 doğum 27.000 oldu :(