aysengkk Yenianneperci35 inşallah sağolun umarım siz de sağ salim elinize alırsınız bizde memnunuz Osman beyden çok iyi
SenaBM Yenianneperci35 evet öyle. Ben testlerimi sağlık ocağında yaptırıyorum bide. Onları da orda yaptırsam ay sonunu getiremem 😬
Busestl Yenianneperci35 ben Akademi hastanesine gidiyorum ( izmit ) ocakdan önce 920₺ idi bugun 1620₺ verdim. Ocakdan once dogum 22.000₺ di şuan güncel fiyatı bilmiyorum sormaya korkdum acikcasi
Annesii23 elmaelmaelma hayır özellikle sordum sezeryan nasıl bi gece olur diye yeni uygulama bu şekilde dediler yani özellikle yapılmış bişey fazladan bi gece parası daha almak için .
elmaelmaelma Annesii23 ücret millete yüksek geliyor duyunca, o yüzden böyle bir şey uydurmuşlar demek ki. Ben hiç 1 gecede sezaryenli hastayı taburcu eden doktor duymadım🤷🏻♀️ 2.gece için ne kadar ücret istiyorlar? Hangi hastane bir de burası?
EsraBaykara Özel rami hastanesi nehir hanım 1000₺ idi, yeni yılda yeni zam gelir mi bilmiyorum. Gop medicalpark Atlaz hanıma giden var mı? Doğum ve muayene ücretlerini merak ediyorum.
peksimetya EsraBaykara nehir hanım 1200 olmuş 😳 yılbaşından sonra doğum ücretlerini soran oldu mu ben de meral ediyorum Rami Hastanesinin
Meryyy_ GOP Avrasya hastanesinde kasıma kadar 850₺di muayene ücreti kasımdan sonra 1000₺ oldu yılbaşından sonra gelen zamlardan sonra ise 1200₺ oldu. Büyük ihtimalle bir 3 ay sonra yine zam gelir.
Tugkah Yenianneperci35 ayy doğumunuz su gibi geçer inşallah 🌸 bende alaşehirden geliyorum salihlide yeter ki bebişler iyi olsun :)
Gulcehir Eliff_3561 Ah güzel 1500 mu olmuş ben dogum sigortasi yaptırdım onun için bilmiyorum tam yeni ucretleri hangi doktorda takiplisiniz
Eliff_3561 Gulcehir benimde sağlık sigortam vardı işte ama hastaneyle anlaşması bitince para verdim hep ama çok çok pahalı bir hastane ilgi alaka güzelde resmen soyuyorlar seni doktorum İlkay nafiye topaloğlu çok çok iyi bir doktor
Sweety11 Elvann123 Medicanaya gidiyordum ama doğum ücreti çok fazla geldi o yüzden yarın medovaya gidicm orda devam edicm inşallah
Elvann123 Sweety11 yaa öyle mi bende medicanaya gidiyorum 30 bin diye duydum en son doğum ücretini doğru mu bilmiyorum ama Medovada ne kadar biliyor musunuz?
Smyye0303 Sweety11 yok ya 20 bin kim dedi 32 bin diye sigorta yokmu sizin desemde yine okadar tutmaz bence yanlış duymussun 20 bin 2 binde özel oda ama kadın doğuma zaten özel oda veriyorlar ekstra vermiyoruz
Zllshn58 Antalya akdeniz şifa hastanesinde detaylı ultrasyon yaptıran var mı zamla 4000 TL etmısler fiyata memorail 2775 dedıler iki yerde yaptıran bilgi verecek olan var mı