deryaa45 Ben Manisa Akhisar da özel medigün hastanesine gidiyorum 515 liradan 665 lira oldu muayene maalesef 🥵
Ebruli42 deryaa45 sizin yine iyimiss Biz konya medicana da 1100 veriyoruz, yılbaşı artisi oldu mu bilmiyorum 🤷🤷
Flameanne deryaa45 bende oraya gidiyorum hangi doktor sizin en son aralık ayında bende 515 vermiştim doğum ücretleri hakkında bişe dedi mi
Tugkah Yenianneperci35 iki hafta önce Osman Ökmen e gittim onunla devam ederim diye düşünüyorum ☺️ siz kime gidiyorsunuz
Yenianneperci35 Tugkah ben de osman beye gidiyorum:) 38.haftadayım ben başından beri osman bey takipliyim çok memnunun
Moonlight7 Zeynepbayav Elif seçkin alaça gidiyorum ben ordaki doktorların hepsi çok iyi tavsiye ederim😊
Barlas28 Yenianneperci35 istanbul pendik bölge hastanesi Muayene 845 TL normal doğum 12 binden 16 bin Sezeryan 13 binden 18 bin olmuş
Melek57 Barlas28 emin misiniz ben Pendik bölgeye gidiorm 995 TL muayene doğum da sezeryan geçen ay 17bindi smdi güncel fiyatı söylemediler
Dbk Guzelanne00 sigortanız yoksa gebelikte annelik sigortasından faydalanabiliyorsunuz. Muayenelere girmeden ücret öderken söylerseniz yardımcı olacaklardır 😊
1anne3bebe Zehraadnn memorial diyarbakır ve memorial dicle fiyatları yarı yarıya oynuyor. Ben Dicle ye gidiyorum Doç. Dr. Uğur Değer doktorum.
Deletedmom_99 Ben özele gitmek için özelleri araştırdım verdiği sadece otel hizmeti. Para veriyoruz diye doğum ise pohpohlanıyoruz. Şehir hastaneleri gebe takibi için daha uygun. Eğer Allah gecinden versin doğum riskliyse özel direk devlete sevk ediyor.
smeyyeav Deletedmom_99 ben sizin gibi düşünmüyorum özelde takipliyim 33 . Haftada doğumum başladı nöbetçi doktor dogrudan kendi doktorumu aradı takipli hastası olduğum için gece saat 3 olmasına ragmen dogrudan tetikleyen şeyi söyledi ve ona göre bir tedavi başlattı eğer şehir hastanesi veya devlete gidiyor olsaydım sürekli aynı doktora gidemicegim için sorunumun ne olduğunu bilmeyecekti ve belki de bebegim doğmuş küvezde olucaktı
tugce_grgn Melikeylmz99 hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de yarın ilk randevuma gidicem zeynep elmalı’yı tavsiye ettiler
Serendipity16 Yenianneperci35 Pendik medipole gidiyorum 490’dan 750 olmuş sanırım pendik kartla normalde 950 falanmış acayip zam yapmışlar ya
Serendipity16 Beyzanrrr merhaba bir şey sorucam bu randevuları nasıl alıyorsunuz mhrs üzerinden mi her araştırma hastanesinde doçente alabiliyor muyuz
Beyzanrrr Serendipity16 Google üzerinden alabilirsin cnm MHRS 182 üniversitesi hastanelerine vermiyor hastanenin adi ne ??
Naciyemutlu Zuzu_66 ebru Çelik kavak. Özel klinik ama işlemlerin çoğunu Mediline ile anlaşmalı orda yapıyor. Mesela rahim filmimi ebru hoca çekti ama medline da oldu
Zuzu_66 Naciyemutlu evet ebru hocayı çok duydum bi arkadaşım da ona gidiyor Medline Hastanesi bana doğum ücreti 23.000 TL dedi