mom-2024 Yenianneperci35 bende şans eseri öğrendim aklımda hiç doğum yoktu komşum sigortacı o söylemişti sonra doğum planlayınca yaptırdım. Bir sonraki bebişe inşallah 🥰
Sbealyihnan Yenianneperci35 ne güzel ya Balıkesir’de Şuan gittiğim özel doktor 19.500’den 29.500 yapmış 😭😭😭
Hilalaliaras Bktgzdd benim doktorum Ferhat Yasin Özkaya çok memnunum herşeyi detaylıca anlatan bilgilendiren ilgili bir doktor
Yenianneperci35 Sbealyihnan ovvv. Özel muayenesi olan var burda da bizim hastaneye anlaşmalı onun ücreti 20 bin olmuş kendisine aldığı için. Sizinde öyle sanırım demi
Mom-Nesibe Aysegul-12 Vallah bizim burda yanı silivri anadolu hastanesinde 25000 eger orasını soruyorsanz tabi başka bır yer içinde bilgim yok
busssrayildizzz16-10 Yenianneperci35 İstanbul Erdem Hastanesi, güncel fiyat muayene 750,nst 180 normal doğum 10.000 zorunlu sezaryen 12.000 isteğe bağlı sezaryen 27.000,makul fiyatlı bir hastane ama isteğe bağlı sezaryen fiyatını duyunca küçük çaplı bir şoka girdim 🥲
Erkeekaannesii busssrayildizzz16-10 İstanbul Kolan hastanesi muayene 730 dan 1015 oldu Normal doğum 22000 sezaryen doğum 23-25000 arası değişiyor dediler
smeyyeav Deletedmom_99 ben sizin gibi düşünmüyorum özelde takipliyim 33 . Haftada doğumum başladı nöbetçi doktor dogrudan kendi doktorumu aradı takipli hastası olduğum için gece saat 3 olmasına ragmen dogrudan tetikleyen şeyi söyledi ve ona göre bir tedavi başlattı eğer şehir hastanesi veya devlete gidiyor olsaydım sürekli aynı doktora gidemicegim için sorunumun ne olduğunu bilmeyecekti ve belki de bebegim doğmuş küvezde olucaktı
Sbealyihnan Yenianneperci35 evet ya, ah ah eskiden klinik ve özel hastane mi varmış şimdi ne yapacağımızı şaşırdık 🥲
miranatlas Melikebldz bende sigorta yaptırmak istiyorum 22+6 haftalık gebeyim. Sigorta hamile kalmadan önce yapılmasj gerekiyor diye biliyorum siz nasıl ve nereye yaptırdınız
Melikebldz miranatlas Ben sompo sigorta yaptırdım. Evet diğer sigortalar hamile kalmadan önce yapıyorlar sadece sanırım sompo hamilelik zamanında yapıyor .
Yenianneperci35 Sbealyihnan evet haklısınız. Ama özel muayenesi olan doktorlar çok fark alıyorlar. Onu da anlamış değilim🙈
Esrass21 Zehraadnn hmm evet ben bi kere ona gittim ama herkez sabire hocayi onerdigi ic8n orayida denemek istedim ve sabire hanimpa yola devam edicem acikcasi
Minikmucizelere Mjgnfdn aynn denizliden yazan olmuyo sanki pek😅 Bende denipol semih muna gidiyorum oranin bile dogum ucreti daha fazlada sasirdim klinik fiyatini😅yil basindan sonrasi fiyat mi peki Kac haftaliksiniz ilk gebelik mi