Yenianneperci35 Sbealyihnan evet haklısınız. Ama özel muayenesi olan doktorlar çok fark alıyorlar. Onu da anlamış değilim🙈
Sbealyihnan Yenianneperci35 evet ya özel hastanedekiler daha makul onlara göre. Hamileliğimin başından beri gittiğim doktor 10 bin zam yapmış el insaf bize bari biraz uygun olsaydı
Minikmucizelere Mjgnfdn aynn denizliden yazan olmuyo sanki pek😅 Bende denipol semih muna gidiyorum oranin bile dogum ucreti daha fazlada sasirdim klinik fiyatini😅yil basindan sonrasi fiyat mi peki Kac haftaliksiniz ilk gebelik mi
Mjgnfdn Minikmucizelere evet evet perşembe gittim 30 haftalık oldum. Muayne 850. Doğum için 12 istedi ana hastane fiyatları baya artmış özel sağlıkta anlaşması vardı. Normal doğum için 17 bin istiyolarmış🤦🏻♀️
Yenianneperci35 Sbealyihnan bilmiyorum hepsi aynı işlemi yapıyor. Belki sizin makineler daha güzeldir ama ne biliyim artış çok fazla ya😞
gokyuzununogrencisii Yenianneperci35 450 den 650 oldu özel hastane.. hastane dediğime bakmayın sadece ultrasonla bakıyor o kadar laboratuvar bile yokk
Sbealyihnan Yenianneperci35 Şuan şehir hastanesinde mi doğum yapsam diye düşünüyorum açıkçası. 30 binde az değil. Ben doğum iznine ayrıldım eşimde polis destek oluyor ama insan acıyor yani para kazanmak hiç kolay değil
Aysenurrrrbgccc Sweety11 Maşallah fiyatlara ne diyim başladık artık doktorumu çok sevince devam edeceğim ❤
Yenianneperci35 Sbealyihnan çok çok haklısınız. Yani iyi doktor bulursanız neden olmasıb. Bir de şehir hastanelerini genel olarak beğeniyorlar. Ben de gittim bir kaç kere ama uzak diye tercih etmedim.
Misal26 Hl_1126 ben riskli gebelik oldu için şehir bakmayız dedi tıpa sevk etti ama tıp da malüm biliyorsunuz güven vermedi için mecburen özele gidiyorum bende vala nasıl olacak inanın bilmiyorum
Hl_1126 Misal26 anladım perinatolog bakıyor şehir hastanesinde de genelde oraya yönlendirme yapıyorlardı. ne kadarlık oldu bebiş. Allah yardımcımız olsun sağlıkla dünya gelsinlerde katlanacağız artık 😊🥰
Erkeekaannesii busssrayildizzz16-10 İstanbul Kolan hastanesi muayene 730 dan 1015 oldu Normal doğum 22000 sezaryen doğum 23-25000 arası değişiyor dediler