Gulluuuuu Sweety11 yok özel kliniği var bizde yeni taşındık ama en iyi doktorlardan birisiymiş geçen kanamam oldu onun için gittim iyiki ona gitmişim ama pahalı olmasına rağmen çok kalabalık bir doktor
ozgekader Yenianneperci35 bende İstanbul pendikte medipol hastanesine gidiyorum muayene 450 den 950 oldu süper bi zam gelmiş doğum 11den 16 olmuş sezaryeni tam bilmiyorum ama sanırım 14 gibi bişeydi Şuan 18,19 falan oldu sanırım baya bi zam gelmiş açıkçası
Eliff_3561 Gulcehir doğrudur bende hiç bilmiyorum benim zaten şekerimde yüksek bana yapılırmı bu yükleme hiç bilmiyorum
Gulcehir Eliff_3561 ben kararsızdim Hakan Bey bayağı olumsuzluklarini aktarip yaptirmami istedi İlknur Hanım in bu konuda tutumu nasil bilmiyorum tabi neyse sağlıkla bebislerimizi kucaklayalimda 😍🙏
Serendipity16 Beyzanrrr yaa ne şanslısınız hem az paraya hemde ilgili doğumu da orada mı düşünüyorsunuz
Minikmucizelere Mjgnfdn merhaba bende denizli hangi doktora gidiyosunuz baya uygunmus ozel kliniğe göre
FaatmaBeyzaa Nuraykutlu Nuray hanım merhaba iyi akşamlar. Bahçelievler Medipol %15 yaptığını ve doğumda geçerli olmadığını söyledi. Siz hangi medipolden bahsediyorsunuz?