Aicsnpj4 Yenianneperci35 Van’da Tuğba Atasarala gidiyorum 850 tl idi 1500 oldu ama benim doğuma az kaldı diye 1200 veriyoruz doğum ne kadar oldu bilmiyorum
Menisaa Yenianneperci35 çok bi artış olmadı aslında özel şifa hastanesind gidiyorum 750 olan muayene 775 olmuş muşta 😂
Gulcehir Eliff_3561 evet diğer hastanelere kıyasla oldukça yüksek fiyatlari nts ucreti ve seker yukleme ucreti hakkında bilginiz var mi Ben 28.haftadayim Hakan Sabirli takipliyim Cüneyt Beyde detaylı ultrason oldu 3500 liraydı vallahi içim gitti
Eliff_3561 Gulcehir ben 17 haftalığım daha evet bende şubatta detaylıya giricem Cüneyt hocaya almıştım herkes çok para başka yere yaptır dedi şimdi çınarlıda olucam 1700 tl şeker yüklemesi sağlık Ocağındada oluyormuş
Annesii23 Mom-Nesibe ay valla bende doğumda daha ekstra neler geçirecekler görmeye bilmeye duymaya hazır değilim gidip doğurup gerisiyle ilgilenmiycem 🥲
Mjgnfdn Yenianneperci35 denizli de kliniğe gidiyorum 700 den 850 oldu muayne. 2 muayene de bi ödeme yapıyorum. Nst girmedim henüz doktorumun doğum ücreti 12.500 hastaneninde o civarda sanırım..
Minikmucizelere Mjgnfdn merhaba bende denizli hangi doktora gidiyosunuz baya uygunmus ozel kliniğe göre
Melikebldz 950 TL vermiştik en son sonradan sigorta daha mantıklı geldi muayene doğum 2 gün yoğun bakım diğer masraflar 21.000 TL verdik toplam.
miranatlas Melikebldz bende sigorta yaptırmak istiyorum 22+6 haftalık gebeyim. Sigorta hamile kalmadan önce yapılmasj gerekiyor diye biliyorum siz nasıl ve nereye yaptırdınız
Naciyemutlu Elifff23- ebru Çelik kavak klinik canım 3m Migros’un karşı çaprazında muayene yeri. Ameliyat yada doğum gibi işlemler için medline ile anlaşmalı 😇
Esrass21 Zehraadnn hmm evet ben bi kere ona gittim ama herkez sabire hocayi onerdigi ic8n orayida denemek istedim ve sabire hanimpa yola devam edicem acikcasi