_oznurryavuzz Kızlar ben Gümüşhanede özel kliniğe gidiyorum dogumu trabzonda düşünüyorum.İmperial ya da Medical Yıldız da sadece doğum için gidebilir miyim
Elvann123 Sweety11 yaa öyle mi bende medicanaya gidiyorum 30 bin diye duydum en son doğum ücretini doğru mu bilmiyorum ama Medovada ne kadar biliyor musunuz?
erkulneslihan89 erkulneslihan89 Yenianneperci35 salihli’de demek istedim yanlış anlaşılmasın eksik yazmışım
Yenianneperci35 erkulneslihan89 aa olsun olsun:) ben de karışyırdım mı acaba dedim:) can hastanesi 610 tl mı?
Yenianneperci35 mom-2024 yaa hiç düşünmedik. Keşke önceden bilgimiz olsaydı:) ahh birincisi sağlıkla gelsin de 🌸🙏 ikinci kısmet 🙈
mom-2024 Yenianneperci35 bende şans eseri öğrendim aklımda hiç doğum yoktu komşum sigortacı o söylemişti sonra doğum planlayınca yaptırdım. Bir sonraki bebişe inşallah 🥰
Rabia__q Yenianneperci35 avcılar Anadolu hastanesi 600 tl idi 800 olmuş nts 70 tl aldılar yeni yıldan sonra
ela23_ Naciyemutlu hangi doktor acaba bende Fethi hanaya gidiyorum onun da muayene ücreti 750ydi yılbaşından önce şimdi sabah muayeneye gidecem bende 37+6 haftalığım doğuma az kaldı ☺️☺️🌸
Naciyemutlu ela23_ ebru Çelik kavak özel klinik aslında ama kendisi medline ile anlaşmalı ameliyat doğum gibi işlemleri orda yapıyo doktor. Maşallah az kalmış ya ben daha 17. Haftamdaydım 🌸🌸
Elifff23- ela23_ Fethi hocanın güncel doğum ücretleri nedir acaba şehir dışından yazıyorum ama doğumu Elazığ da yapacağım araştırma yapıyorum da ben de 30 haftalığım 😊🤰🏻
Kiwitoveannesi Yenianneperci35 25 haftaya girdim bende ilk 515 tldi 615 oldu yıl başında yine zam gelmiş 715 TL olmuş bu gidişimde 2 kez zam yaptılar doğumu 18 falan diyorlardı doktoruma sordum nisana kadar zam gelmezse 23 bin dedi fiyatlar çok arti artık devlet hastanelerine giden yok herkez özele gidiyor devlette insanın yüzüne bakmıyorlar
Senemikoo cicek867 evet canım kurum doktoru. ay bende ocakta doğurcam inşallah merak ettim ne kadar olmuş😅
gokcemeeric Yenianneperci35 Bursa Bülent Kayhan özel muayenede 750 tlden 1200 tl oldu. Nts ekstra para almıyor. Doğum ücreti 24.000tlden 34.000 tl oldu
Naciyemutlu Elifff23- ebru Çelik kavak klinik canım 3m Migros’un karşı çaprazında muayene yeri. Ameliyat yada doğum gibi işlemler için medline ile anlaşmalı 😇