Hlyyyy Yenianneperci35 üni hastanesinde özele gidiyorum en son 530 du Çarşamba yenisi belli olacak 10 gün dolmadan gittiğim için ücret ödemedim geçen hafta
fthnf_ Hlyyyy ben bunu ilk defa duyuyorum, üni hastanesinde özel randevuyu yani. Çok kısa anlatabilir misiniz nasıl ulaşıyoruz bu hizmete ?
Hl_1126 Misal26 merhaba Eskişehirdeyim 25 +3 üz. Şehir hastanesi ve gürlife takipli gidiyorum ama muayene bile çok arttı özelde doğum icin fiyat aldık ama yine üstüne bir daha zam gelecekmiş. Devlet hastanesi takibi şart bu pahalılıkta 😔
Misal26 Hl_1126 ben riskli gebelik oldu için şehir bakmayız dedi tıpa sevk etti ama tıp da malüm biliyorsunuz güven vermedi için mecburen özele gidiyorum bende vala nasıl olacak inanın bilmiyorum
SmyEsciv Yenianneperci35 istanbul/kadiköy özel muanesi olan doktora gidiyorum 1.500dü 19unda gidicem ne kadar oldu bilmiyorum. Doğum ücretlerini hiç konuşmadık ama acıbadem ile anlaşmalı büyük ihtimal bir 70.000 olur 🫣
Smyye0303 Flower0642 memnunum.canim Mehmet bardakciya gidiyorum ama refika hanımda çok iyi ikiside iyiler 😊
Eliff_3561 Gulcehir benimde sağlık sigortam vardı işte ama hastaneyle anlaşması bitince para verdim hep ama çok çok pahalı bir hastane ilgi alaka güzelde resmen soyuyorlar seni doktorum İlkay nafiye topaloğlu çok çok iyi bir doktor
Gulcehir Eliff_3561 evet diğer hastanelere kıyasla oldukça yüksek fiyatlari nts ucreti ve seker yukleme ucreti hakkında bilginiz var mi Ben 28.haftadayim Hakan Sabirli takipliyim Cüneyt Beyde detaylı ultrason oldu 3500 liraydı vallahi içim gitti
Moonlight7 Nuraykutlu eşim askeri personel olduğu içinde %30indirim sağlıyorlar sağolun söylediğiniz için😊