Mom-Nesibe Annesii23 Bende silivri anadolu hastanesıne gıdıyorum şuan sizden ögrenıyorm dogum fıyatını eşim şuan öğrenmeyelim daha hazır degılım demıştı şuan sayenızde öğrendi hahssh😂
Bennureyla Yenianneperci35 uçtu baya yılbaşından önce 750 bir hastane diğeri 1000′di. Şimdi biri 850 diğerini sormadım ama siz tahmin edin. Doğum ücretide 25 demişlerdi 30 yapmışlar. Müthişş
Annesii23 Mom-Nesibe ay valla bende doğumda daha ekstra neler geçirecekler görmeye bilmeye duymaya hazır değilim gidip doğurup gerisiyle ilgilenmiycem 🥲
peksimetya EsraBaykara nehir hanım 1200 olmuş 😳 yılbaşından sonra doğum ücretlerini soran oldu mu ben de meral ediyorum Rami Hastanesinin
Tugbaaaaaaaa Esraabbaa medarda hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende yeni hamileyim doktor arayisindayim
Sweety11 Smyye0303 yok daha yeni arayıp birebir kendim konuştum güncellenmiş fiyatı buymuş 28 bin doğum 4 binde günlük yatış ücretiymiş sigortamız yok evet
Gulluuuuu Sweety11 yok özel kliniği var bizde yeni taşındık ama en iyi doktorlardan birisiymiş geçen kanamam oldu onun için gittim iyiki ona gitmişim ama pahalı olmasına rağmen çok kalabalık bir doktor
Egemoms1303 Denizli Özel Sağlık Hastanesi- Ayşe Seçil Özban sendika indirimli hali 547 den 799 Tl olmuş. Denizli Özel Egekent Hastanesi- Habibe Radiye Akgün sendika indirimli hali 615 Tl olmuş 🤐