Ebruymn63 Yenianneperci35 ben Mersin’de şehir Hastanesi’ne gidiyirum herhangi bi ucret ödemiyorum Dr unda gayet iyi ilgileniyor
fthnf_ Hlyyyy ben bunu ilk defa duyuyorum, üni hastanesinde özel randevuyu yani. Çok kısa anlatabilir misiniz nasıl ulaşıyoruz bu hizmete ?
pmedic112 fthnf_ hastaneyi arayıp randevu alıyorsunuz sonra vezneye doktor muayenesi için paranızı yatırıp direk ilgili kişiye muayene oluyorsunuz
Sdasrtozkn fthnf_ özel öğretim üyeleri var onlardan randevu alıyorsunuz belirli bi mayene ücreti var sadece
Hlyyyy fthnf_ bi normal randevu alınıyor bir de doçent ya da profesörlere ücretli muayene oluyorsunuz bende ücretli olana gidiyorum
Serendipity16 Beyzanrrr çarşamba günü gidicem bi sorayım bakayım nasıl oluyormuş çünkü mhrs’den öyle doçent falan çıkmıyor. Peki muayenesi ne kadar sürüyor detaylı açıklıyorlar mı yoksa onlarda normal doktorlar gibi pek bir şey söylemiyor mu ?
Hl_1126 Nsl6 muayene 960 küsür. Sendika indirimi kullanıyoruz ama 780 tl gibi bişey ödüyoruz. Doğum 26 sezeryan, normal içinde 22 dendi ama üstüne tekrar zam gelecekmiş. En az 30 olur diye düşünüyorum çok pahalı sadece doğum fiyatı tabi ki bu🥴
Melek57 Barlas28 emin misiniz ben Pendik bölgeye gidiorm 995 TL muayene doğum da sezeryan geçen ay 17bindi smdi güncel fiyatı söylemediler
Melikefth Yenianneperci35 Amerikan hastanesi muane 568 den 750 nst ilk kez girdim 70 verdik doğum 12 bindi 17 veya 20 bin olacakmış
Mkbselisa Yenianneperci35 İst Pendik medipol saadet hanım muayene 1150 normal doğum 17 sezeryan 25 zorunlu sezeryan 21 Emine hanım muayene 950 normal doğum 16 sezeryan 24 zorunlu sezeryan 19
Mkbselisa Melek1818 10 haftalık şuan saadet hanım ı çok duydum fiyat araştırması da yaptım Emine hanım be saadet hanım arasında gittim geldim kendime yeni doktor arıyordum geçen sene doğum yaptım normal de doktorum çok iyiydi ama özel klinik açtı ilk muayene ye ona gittim yeri de doğum yağtırdığı hastane de bana ters haftaya saadet hanım a gideceğim kararımı verdim :) memnun musunuz sizin kaçıncı ayınız
erkulneslihan89 Yenianneperci35 bende orda doğum yapıcam inşallah 610 tl verdim muayene ücreti çağlan beye gidiyorum
erkulneslihan89 erkulneslihan89 Yenianneperci35 salihli’de demek istedim yanlış anlaşılmasın eksik yazmışım