5280Al Ben 14. haftadayım erkek görünüyor ama 2 hafta daha bekleyelim dedi bence erken gitmeyin 16 . Hafta ideal
Mervepera 5280Al benim dr görürse söyler ki büyük ihtimalle söyleyecek erken söylüyor o kızımdada erken söylemisti 🤭 12 haftalık oluyorum yarın 12 4 ken gitmis olacağım sanırım 🤣
Mervepera Yaren7869 hayır daha var perşembe günü 🫠🫠 hayırlı olsun canımm 😍❤️ keske izine çıksada erkene alsam randevuyu 🤣
Dlar 16 Temmuz doğum gözüküyor dün 14 haftalıktı %98 erkek dedi bakalım herşey güzel gidiyor şimdilik 😂
Rabiul 2prensesannesiiii Dlar Mervepera vajinada batma var sizde de oluyor mu elektrik çarparmış gibi 🤯🤯
2prensesannesiiii Mervepera temmuz annesiyim çarşamba 12 haftalık olacağız inşallah cinsiyet söyler ya tahmin yapar🥲
Mervepera 2prensesannesiiii özelse görürse söyler canım mutlaka 🤭 inşallah gösterir bizimkide görmeden çıkmam 🤣 kızımda demistim bak emin misin alısveris yapcam değişirse sana aldırırım diye çok dalga geçmisti öyle dedim diye şimdi yine diyeceğim 🤣
2prensesannesiiii Mervepera ya ben bu gebelikte dr değiştirdim bu drda iyi ama cinsiyeti demiyormuş erkenden 🥲
Melek1818 Benimde 2oglum var bende bugün erkeğe benziyor dedi 2taramadada erkeğe benzetti😔😔 hayırlısi bakalim
Dlar Rabiul olmazmı ikiler oluyor günde aniden can acısına duruyorum geçiyor rahatlıyorum sordum doktora normal dedi