Azra8Engin Dnyaa56 hergunum tatlı sürekli tatlı yiyorum. Şeker yüklemesi yaptirmadim henüz. 21 haftadayim
Gozdecaner Dnyaa56 gebelik şekerim yok hergun bir çikolata yada tatlı yemezsem ölürüm herslde kilo dışında bir etkisi yok şekerin yoksa tabi ama tatlılar çokta yararlı değil dengelemek lazım
Merve1414 Dnyaa56 ilk hamileliğimde çok yedim bişi olmadı ikincide normal yedim şimdi, 3. Canım sadece ekşi şeyler istiyor
cicekgibii_ Pamuk benimde gebelik şekerim mevcut bu hafta sürekli düşük çıkıyor aclk 68,69 geliyor toklugum 86,89,98, 110 oldu bi ara bugun pasta yedm içimde hep korku var suyum fazla ama canm çok çekti düşük olnca bi zararı olurmu sizce
Pamuk cicekgibii_ Denge de tutmaya çalış canım.Dusunce muhakkak şekerli biseyler ye.Beyin seker acligina giriyor sinyal gönderiyor.
cicekgibii_ Pamuk evet baygınlık geliyo halszleşiyorm hemen ama işte canm istyo ama bide korku var yasak ya kötülkmü yapıyrm acaba bişey olurmu hep korku
Pamuk cicekgibii_ Evet kötü yapar seker düşmesi.Diyabet hemşiresi bana 3 küp şekeri dilinin altın da eriterek ye dedi.
-28- Dnyaa56 4.aydan sonra tatlıyı canım çok çekiyordu biraz dikkat ettim biraz etmedim şekerim çıkmadı çok şükür ama yüklemeden sonra biraz dozunu kaçırdım korkmuştum şekerim yükselir diye ama Çarşamba günü kan verdim açlık şekerim 80 küsür çıktı
Snsyda Dnyaa56 yani derler ya anasını bile ağlattım diye 😂 ömrüm hayatımda kendimi tuttuğum yemediğim ne kadar tatlı varsa yedim üçer beşer yedim kalıp kalıp çikolatalar yedim 😂 şeker yüklemesi yaptırtmadığım için ne durumdadır şekerim bilmiyorum ama bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Tek sorun basenler oldu 😂