_Tazeanne Benim tatlı düşkünlüğüm yoktu ama 4.aydan sonra bir tuttu hala da uykudan kalkıyorum sırf ağzıma tatlı şekerli bişeyler atayım diye şeker testi daha yapmadım inşallah yoktur
Turkance Dnyaa56 ben varım her gün çikolata,pasta ,meyve ,kek mutlaka yiyorum kendimi durduramiyorum ve şeker yüklemem de normal çıkti ,sıkıntı yapma kendine
mbetuly Dnyaa56 Valla benim kız bana hep tatlı aşertti son zmanlarda gunluk 100 gr cikolataya kadar çıktım ama aşırısı sağlıklı olmadığı için 1 2 gündür ara verdim. Gebelik şekeri de çıkmadı seker yuklememi de oldum . Ama herkes aynı olacak diye bisey yok tabiki ilk once seker yuklemenizi olup sonrasinda yemeye devam etmeniz en mantıklısı.
_Tazeanne e_blue_sky_a yani geceleri uyanığım hep önden birşey yememek mi lazım of nasıl dayanırım ya 🥺
maman-es Bende aşırı tatlı tüketmiştim her gün istisnasız, sonra bebeğin suyu fazla göründü, doktor şeker yüklemesi istedi, yaptım çıkmadı ama 2 hfta kadar diyet yapmıştım, karbonhidrat, şeker yasaktı suyun normale dönmesi için.
maman-es Gzekrer evet 2 hafta dikkat edince normale dönmüştü, bol su iç, ekmek makarna pilav yeme, tatlı ihtiyacını meyveyle yatıştırmaya çalış ki meyve bile kontrollü yenmeli, endişe etme annesi inşallah düzelecek 🙏🌷
bukizanne Dnyaa56 34+5 haftalığım benimde tatlı yemediğim bir gün bile yok artı olarak sonrasında meyveyide çok tüketiyorum mandalinası havuçu elması vs hep ard arda yedim çok korkmuştum kesin şeker çıkacak diye çok şükür çıkmadı