Bir çocuk kardiyoloji uzmanına fetal eko yaptırın derim. İstanbulysanız ender ödemişe gidin. İnşallah hemen kapanır gider doğumdan sonra
Müskular VSD (kalpte delik)
Burcuneris İstanbul’da değilim ama doğuma az kaldı, doktorumda doğumdan sonra daha detaylı bakılacak hala kapanmadıysa dedi. Tavsiyesiniz için teşekkür ederim🌸 olmadı perşembe günü kontrolüm var, doktor yine detaylı bakacaktır ama sizin söylediğinizi de söyleyim doğuma kadar yaptır derse onun içinde iyi bi hastane doktor araştırıp gidip yaptırıyım.
- Düzenlendi
canparelerim_ Aminnn inşallah canım inşallah bebeklerimiz doğduğunda hiçbir sıkıntıları olmaz gayet sağlıklı olurlar inşallah dr bana bol bol emzir sakın stres yapma demişti insan ister istemez strese giriyor biz küçük kızımda salatı tefriciye okumuştuk 4444 tane kızım için çok şükür bu günümüze 🤲❤️
Demetrana aminnn inşallah cümlemiz sağlıkla doğuralım yavrularımızı🙏❤️
canparelerim_ bizde çok fazla var cnm skitilar insallh onu da atlatırız teşekkür ederim
Cananarda ne güzel sizin belli olmuş bizde başka sorun vardı kalple ilgili skinti olunca böyle oluyo deyip haftada iki kez kalbe bakıldı 4 ay hiç bişey yok dediler doğduktan sonra öğrendik bı suru delik olduğunu
angel4545 amin inşallah🙏🌸
angel4545 Şuan nasılsın bebeginiz delikler kapandımı herhangi bir sorun oldumu?
canparelerim_ çok geçmiş olsun benim bebeğimde doğduktan sonra orta genişlikte vsd oldugunu öğrendim çok zor zamanlar atlattık ilaç kullandık anjiyo oldu vs derken açık kalp ameliyatına gerek kalmadı çok şükür çok çok küçüldü kapanmak üzere VSD konusunda herseye hakimim diyebilirim , kesinlikle pediatrik kardiyolojiye gidip fetal eko baktırın doktorunuz neden sizi yönlendirmedi şaşırdım. Kadın doğumcunun baktıgıyla bizzat kardiyologun bakması aynı şey olamaz. VSD alanında Türkiye de en iyi dr İstanbulda Prof Dr Ender Ödemiş eğer Ankaradaysanız da Prof Dr Kürşat Tokel dir . Sorularınızı seve seve cevaplarım . Biz doğduğunda 15güne bir kardiyolojiye gittik sonra her ay şimdi çok şükür artık yılda bir defa ya düştü takiplerimiZ
Ben hataylıyım benim ablamın oğlunda ablam hamile iken anne karnında üç delik olduğunu söylediler bırtanesı 3 mm biri 6 biri 9 mm di doğduktan sonra 7 yaşına kadar kapanır dedi doktorlar ıkı tanesi kapandı en büyük olanı istanbuldakı kalp damar hastanesine götürdük ve orda ameliyat oldu delik kapanmıştı biri kalmış küçüklerden ama kapanır dedi doktor sımdı yıyenım çok iyi çok şükür ve kilo alıyor yanı her ameliyat operasyon gecırecek diye bişe yok cnm Allah’a dua et
gulfzlt çok geçmiş olsun sizede. Küçüldüğüne sevindim, inşallah tamamende kapanır hep sağlıklı olur yavrunuz🙏 ben cumartesi günü doğum yaptım. Bugün kardiyolojide uzman doktor baktı 1tane delik olduğunu müskular vsd 1.5mm olduğunu söyledi. 1ay sonrasında randevu alıp tekrargelin bakalım dedi. Bakalım küçük delik dedi inşallah operasyona gerek kalmadan kendiliğinden kapanır büyüdükçe🤲 rabbim bütün yavrularımıza şifalar versin hiç hastalık göstermesin inşallah🙏🌸
Mlssilo- maşallah daha da iyi olsun hep inşallah, sağlıklı ve mutlu olsun çok sevindim yeğenin adına🙏❤️ darısı bizim başımıza inşallah🤲🌸
canparelerim_ 1.5 mm ise kapanır hiç üzülmeyin , bizimki 5-5.5 mm den 1-1.5 mm ye düştü Allah sağlık versin inşallah
canparelerim_ içini ferah tut inşallah hiç bişe olmadan kendi kendine gider allahın izniyle 🤲🏻🙏
gulfzlt aminn inşallah çok sağ olun, tüm yavrularımıza şifa versin rabbim🙏❤️
Mlssilo- amin inşallah çok teşekkür ederim moral oldu🙏🥰🌸
Bize de 1.7 dediler detaylıda ama müsküler mi onu bilmiyorum inşallah hayırlısıyla kapanır 🙏