Betul-97 Aysegul58 Devletteki de bir lere baktı. Laf yaptı bu kadar büyük bir kistin var hamile kalmasaydın keşke. Önce tedavi olsaydın diye azarladı üzüldüm. Tekrar gittiğimde de hiç kistle ilgili konuşmadı. İlgilenmedi bende özele gittim her defasında bakıyor kistlerin durumuna beni de bilgilendiriyor.
Sedeffakiinn Mikrofon0 koku hassasiyeti, yağlı şeyleri yiyememek, kabızlık, akıntı fazlalığı ve alt karında ağrı, bel ağrısı hissediyorum. Siz de neler var?
Mikrofon0 Sedeffakiinn mide bulantısı var yoğun bir şekilde hiç bir şey yiyemiyorum Normalde tatlıyı çok severim ama görmeğe bile katlanamaz bir haldeyim şuan yorgunluk ve halsizlik var
Gulduru Merhaba bende temmuzda dogum yapacağım inşallah sıcak aylarda bebekleri nasıl giydirecegiz bu arada hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularimizi
Haticesavas Asiyam__010 10+0 hamileyim en son 7 haftalikken kontrole gitim hersey guzeldi 10 gün once babaannemi kaybetim cok uzuldum acaba bebegim etkiledi mi diye dusunmeden edemiyorum ogrendimden beri hic belirtim olmadi tahmin dogum tarihi 5 agustos ben de 1 agustos dogumnuyum:)
Chococo Haticesavas Bu arada Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. Bundan sonra moralinizi yüksek tutmaya çalışın sorun olmaz inşallah. Ben her hafta gidiyorum maalesef kanamam oldu iki defa doktor yatış verdi 2 hafta hastanede yattım hala daha dikkat etmem gerekiyor
Ummuhnm 5+3 benimde ağustos sonu eylül başı olabilir saglikla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🤲🏻❤️
Youngmotherr Asiyam__010 geçen sene bu zamanlarda ben de oğlumu bekliyordum 5 aylık olucaz artık zaman su misali 🥹
Dilara_0 Asiyam__010 ben Kahramanmaraştan Dilara 2. Gebeliğim 1 yaş 14 günlük oğlum var 8 haftalık hamileyim🥰 hastayım yorgunum bitkinim midem bulanıyor ölüyorum bitiyorum 😂🙈
Asiyam__010 Dilara_0 bende canim cok bulantılarım var kusmak yiyememek ölüyorum bitiyorum bende beninde 21 aylık kızcem var
Dilara_0 Asiyam__010 oğluma hamileyken 3. Aydan sonra başlamıştı 2 haftadır yani 6 haftalıkken başladı mide bulantılarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😅🙈❤️
Haticesavas Chococo dostlar Sağolsun cnm inşallah sağ salim kucagimiza aliriz sanada cok geçmiş olsun çok dikat et ben 1gebeligim kimyasaldi 2 dusuk oldu bu 3 cu oyuzden tedirginim
Dilara_0 Asiyam__010 Allah yardımcımız olsun hamilelikte bir mide bulantısını bir de sık olmasa yemek yiyememe sorunum oluyor bunlara çok canım sıkılıyor şuan bu problemlerin içindeyim ve moralim sıfır sıfır sıfır 😅😁